Lös GoPro-hund i 10 km!

I dag har jag gjort ännu en GoPro-film! Denna gång hur det faktiskt såg ut den större delen av tiden som vi åkte skidor då Iris sprang lös för det mesta.
goproloshund14
Jag är så glad att jag tränade så mycket med Iris när hon var liten, både inkallningar och hur långt avstånd som är ok att hålla från matte när man är lös. Nu sitter det i ryggmärgen på min hund som älskar att springa och älskar att jaga!

Iris sprang ut i full fart framåt för att sedan vända tillbaka till oss, ut igen och sen sprang hon så som en jojo fram och tillbaka i spåren. Alltid koll bakåt, aldrig för långt framför. Inte en enda gång på hela veckan försvann hon utom synhåll för oss och de enda gånger vi ropade på henne var när vi fick möte (vilket vi inte fick en enda gång på den 10 km långa rundan då vi filmade).

(Det enda som stör mig lite är att man själv måste välja hd-kvaliet på youtubeklippet, varför visas den inte i hd per automatik?)

2 svar på ”Lös GoPro-hund i 10 km!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette