Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Alla barnen tränar med Iris – Livet med dobermann

Alla barnen tränar med Iris

I går satte vi ihop två royal canin-tunnlar till en lite längre, gjorde ett hinder och tog några staketpinnar (som blev över efter att vi hägnade in tomten) och bankade ner i backen så vi fick ett slalomhinder. Man tager vad man haver.
I dag var vi också på stranden men hundarna fick stanna hemma. När vi kom hem lät jag därför alla som ville aktivera och träna med Iris. Fick hjälp både från våra gäster och vår gulliga lilla granne!

Våra gäster har inga problem med Lina, hon är ju snäll och lugn som en filbunke. Värre är det med nyfikna turbo-Iris som ska vara överallt hela tiden. Samtidigt så är det ju hon som är den roliga hunden som man kan kasta bollar till och träna med.

Det blir ju en utmaning att vara lite rädd för Iris och försöka träna henne på samma gång. Man måste vara cool och snabb samtidigt. Är man inte det så kör Iris över en direkt. Hon studsar bara runt som en blixt, tar bollen och sticker. Hoppar, skäller och är jobbig!

Därför blev jag så stolt över R som inte bara fick Iris att köra den lilla banan utan dessutom ställde lite krav på fokus och ordning samtidigt.

Full fart blev det också på slutet!

5 svar på ”Alla barnen tränar med Iris”

  1. Tackar! Ja han tycker om att hoppa och har mycket energi. Gillar att jobba tillsammans så det är skönt! har tyvärr inte börjat träna agility i den form med en bana men det kommer :) ska gå en kurs i augusti med honom, har endast varit på en lektion hittills :)
    Har du varit på många kurser med dina hundar?
    Ni verkar ha såna fina band med varandra och jag blev riktigt imponerad av era ”stå”, ”sitt” och ”ligg” övningar när du kunde fortsätta gå!

    har du några tips på uppstarten av ”fot” ? :)

    Mvh Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *