Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Vi övar på kontakt och klickar lite – Livet med dobermann

Vi övar på kontakt och klickar lite

En av läxorna till nästa gång då vi åker till Hundcampus är kontaktövningar. Eller rättare sagt kommandot kontakt. Så nu övar vi. Meningen är att det ska bli ett slags "fot" sen, att när jag säger kontakt så ska Lina titta på mig när hon går/sitter/står vid sidan av mig. Jag vet inte vad som krävs av hunden när den är på lydnadsplanen och får kommandot fot, men visst ska den väl gå på visst avstånd och i viss höjd med föraren?

Sånt behöver inte Lina kunna i alla fall. Inte heller att hon sätter sig när jag stannar. Hon kan få stå om hon vill. Fast det ligger så långt fram i tiden att det har jag inte mer än funderat på. Just nu är det bara titta på husse/matte när vi säger kontakt som gäller. Inomhus bara än så länge. I veckan som kommer är planen att jag ska börja ta ett litet kliv hit och dit och åt sidan och att Lina ska bibehålla kontakten.

Den stora grejjen är att jag, Madeleine-clueless-på-klicker, har börjat klicka! Det är kul och lite läskigt.

Nu har vi även fått ett datum när bredbandet ska börja funka, av Sveriges i särklass sämsta bredbandsleveratör Bredbandsbolaget, den 14 februari. Då har det tagit dem en månad att koppla in det, efter flyttanmälan i december! Helt makalöst. Jag har flyttat till Skåne, inte månen.
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter bloglovin

0 svar på ”Vi övar på kontakt och klickar lite”

  1. Yepp o sätta sig bredvid dig då du stannar. Men det är helt OK att anv olika kommandon till det som ni lär in nu, kommer att gå kanoners Madeleine! DUKTIGA NI ÄR! :up: KRAM igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *