Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Skäralid – Livet med dobermann

Skäralid

Nu när vi inte längre kan åka till fårhagen och springa runt där så har jag hittat ett annat ställe att åka till, Skäralid. Det är en nationalpark. Där kan Lina inte springa lös, för det får hon inte, men man kan gå där i timmar och ha kul tillsammans ändå. Det hela ligger på en ås och där växer bara lövträd, vilket gör att det känns som att gå runt i filmen Sagan om Ringen. Frodo kan dyka upp bakom varje sten med sin sabla ring!

Utsikten är fantastisk och Lina njöt även hon av att titta ut över kanten. Fanns det ett litet räcke så skulle hon gå under och längst fram på klippkanten. Gick vi längs en stig som gick längs med någon brant så gick hon konstant på brant-kanten! Jag har aldrig hållit ett så fast grepp om Linas koppel! Hon hade både sele och halsband på sig och även om jag föredrar halsbandet i vanliga fall så körde vi med selen, för att minska risken att Lina skulle hoppa ner för kanten och strypas! Några gånger när hon tyckte att hon såg något av intresse där nere så försökte hon faktiskt ta sig neråt. Galna vovve! Jag och Magnus lurade på om hundar saknar någon form av djupseende och därför inte kan uppfatta hur högt upp de är eller hur brant det är framför dem. Eller så har Lina (något jag misstänkt länge) en gnutta bergsget i sig och har därför ingen eller mycket liten respekt för höga höjder och branta klippor. Lite bildbevis från utflykten finns att beskåda här.
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter Djur & husdjur bloggar bloglovin

0 svar på ”Skäralid”

  1. Hehe! Fast jag tror man dör/bryter delar i sin kropp om man försöker köra race i de backarna! Marken är ju dessutom täckt av gamla löv, så fotfästet är nog på minus.

    Och det är inte vårigt här! Tyvärr. Minusgrader utan snö är vad det är. Och mulet. Jättetråkigt.

  2. Vilka mysiga bilder! ser verkligen ut som att det är vår ute, jämfört med här i sthlm där vi har massor med snö överallt och ingen sol.

    Såg de där sluttningarna, tror min lilla buse skulle tycka det var skitskoj att köra race upp och ner för dem, hon tycker av någon anledning att det är jätteskoj att springa snabbt uppför branta backar. ;)

    kram
    /ida å tekla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *