Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Iris resa hem – Livet med dobermann

Iris resa hem

Jag sov som en stock i natt, snoozade till och med när mobilen ringde strax efter kl 07 i morse. Tog flygbussen till Arlanda och hann precis med 09.10 flyget till Göteborg. Satt och undrade varför jag inte kände mig mer uppspelt än jag gjorde.

Så plötsligt tittade solen fram bakom molnen och allt det gråa och i samma ögonblick kände jag det också. I dag var det dagen IRIS!! Blev tårögd och kände plötsligt i hela magen att ”i dag är det”.

Efter det ögonblicket gick plötsligt tiden långsamt, långsamt. Som tur var kom Carro och Boris och hämtade mig vid centralstationen i Göteborg och resan därifrån till Eva gick i konstant hundprat! Väl framme kom tre Irisar och mötte oss! Så stora de hade blivit!

Gull-Eva hade gjort i ordning jättefina påsar till alla flickorna, Iris, Akira och Myra. När vi fixat allt med försäkringar och papper, sagt hej till Akiras och Myras nya mattar och hussar skjutsade Catrin och mamma Jamaika mig och Iris till Landvetter.

Där kan man lugnt säga att jag och Iris sladdade in i sista sekunden ombord på planet och precis hann med! Jag, Catrin och Iris i väskan sprang till gaten. Längs vägen charmade Iris den snälla kvinnan i incheckningen, de som jobbade i säkerhetskontrollen, flygvärdinnorna ombord och några av passagerarna! Iris hon bara hängde med i sin lilla bur och tittade med stora ögon på allt som hände.

Iris gröna väska fick stå på golvet framför mina fötter men jag fick ha ”taket” öppet så jag kunde ha koll på henne.

När planet lyfte så stoppade jag in fingret mellan Iris framtänder så att hon öppnade upp gapet och gäspade. Aldrig har jag tyckt att flygplansmotorer brummar så högt! Men Iris, hon bara somnade med huvudet i min hand och så sov hon tills vi landade igen. Då tittade hon sig lite yrvaket om för att sedan nyfiket kika på alla människorna på Arlanda.

Husse och Lina hämtade på Arlanda och väl inne i bilen så slockade en liten Iris igen och sov hela vägen hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *