Herr brun och fröken svart

Idag mötte Asta och jag (Emelie) upp Elaine och hennes Avicii. Fröken svart och herr brun är kusiner. De har samma farfar, Donak von der Sonnenleite.

Vi möttes upp på Fridhemsplan där vovvarna fick nosa på varandra och vi tog ett litet varv innan vi gick till Västermalmsgallerian. Asta passade på att lägga en liten valpkiss där inne som jag fick torka upp med en tidning jag praktiskt nog plockat på mig precis innan.

18114aa1

Vovvarna skötte sig finfint medan vi tvåbenta drack kaffe och snicksnackade.

Vi hamnade  efter fikan uppe i Kronobergsparken. Det var inte så lekvänligt i hundrastgårdarna, men det hindrade inte vovvarna från att försöka. Vilket bara resulterade i att Asta gjorde en kullerbytta i den enda lerpöl som fanns i hagen…

18114aa3

Från att Asta de första minutrarna tyckte att han var lite märklig till att sedan slå knut på sig själv och bli en virvelvind. Man får sig ett par skratt om dagen med den här lilla valpen!

3 svar på ”Herr brun och fröken svart”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette