Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Dobermann-sandlåda – Livet med dobermann

Dobermann-sandlåda

Att ta det lite lugnt ett tag behöver ju inte betyda att man sitter still på rumpan. Istället för att träna så tog jag med mig båda voffarna och åkte till sandgropen. Iris blev glad över att vara tillbaka! Hade inte tänkt låta Lina vara lös utan ha henne på långlina men det gick inte, hon ville också kasta sig utför stup och studsa runt i sanden! Tävla om vem som kom först kom upp för branten.

Lina passade på att njuta lite extra av all sanden genom att rulla sig i den!

Jag tyckte att det såg farligt ut när hundarna bara följde med sanden ner och sedan föll fritt i några meter innan de fick tassfäste igen men Lina såg bara helnöjd ut hon!

Om det var lätt att ta sig ner så var det desto svårare att komma upp samma väg igen. Flera gånger vände Iris i luften när hon märkte att hon inte nådde hela vägen upp men ibland fick hon tag med tassarna över kanten och kunde häva sig upp.

13 svar på ”Dobermann-sandlåda”

  1. Dina bilder är HELT fantastiska, jag kan inte låta bli att tjata om det. Du borde göra posters och sälja dem eller varför inte en bildutställning. Jättefina! :-)

  2. Åh vilka fina halsband dina hundar har!

    Jag har funderat på att köpa ett online men har förstått att deras storlekar är lite udda och inte riktigt stämmer. Om det står 50 på lappen i halsbandet, vad kan då det betyda? Vet du?
    Vad står det på lappen i dina hundars halsband och vad är de faktiska måtten?

    Tacksam om du vill hjälpa mig lite :)

  3. Fota är det bland det roligaste som finns! Skulle vilja fota andra raser än dobermann också!

    Det var väldigt skönt att kunna släppa Lina där i gropen. Man har en sån bra koll på långt avstånd där också att det känns safe även för vovvar med jakt i sig. Dessutom var hon så upptagen av att rulla sig och springa runt och leka med Iris att alla eventuella byten hann gå och gömma sig flera gånger om.

    Anna, jag gick och kollade i mina halsband och de är i storlek 50. Båda mina hundar mäter dock 40 runt halsen så jag gissar att det är hela halsbandets längd som är 50?

  4. gud vilka fina bilder=)
    Har varit å ”tjuvläst” din blogg ett tag å det är kul å se hur lika dina hundar verkar vara min dobbis=)

  5. Tack för svaret! Konstigt det där att dom mäter i hela halsbandets längd. Det är väl egentligen den ”minsta” storleken som är intressant, kan jag tycka. Jag gissar att halsbandets längd skiljer 10 centimeter mellan öppet och stängt, men ändå kan jag tycka att det är det minsta måttet som är det viktiga.

    Nåväl, nu vet jag det. Tack igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *