Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Jag laddar med lever – Livet med dobermann

Jag laddar med lever

Hundträningen må ligga på is just nu men det betyder inte att jag inte tänker på det eller längtar efter det! Jag har till och med förberett den kommande träningen genom att göra lite hemlagade levergodisar.

Koka lever är vidrigt men hundarna tycker ju precis tvärtom så jag offrar mig. En massa kväljningar och äckelkänsla överlever man ju… Men äckligt är det.

Fört kokade jag godbitarna (under noga uppsikt från två par hundögon), sen skjuts in i ugnen. Nu ligger bitarna i frysen och väntar på träningscomebacken!

8 svar på ”Jag laddar med lever”

  1. Jag klarar av att hjälpa till i slakteriet vid älgjakten och att vara med att ta ur nyss skjutna djur. Men koka lever…Näää, där går gränsen även för mig :-))

  2. Jag instämmer med Emelie, bläää!!! Men även jag har offrat mig ibland och kokat lever. Men nu förtiden nöjer jag mig med att torka blodpudding i ugnen. det är inte bläää ;-)

  3. Jag är lite sugen på att åka ner på lördag och kika – har tyvärr ingen möjlighet att åka på fredag :( Är det någon som vet någon preliminärt tidsschema? Har jag fattat det rätt om brukslydnaden går då?

  4. jag har köpt min hund i sverige men den är ifrån ungern som har pass och alla papper men hur gör jag att min hund ska skrivas i mitt namn.Snälla kan i hjälpa mig om ni har ett tips

    1. Du kan väl inte göra så mycket innan du fått papper på hunden? Just nu är det väl någon annan som står som ägare på den kan jag tänka mig? HAr du hört av dig till den person i Ungern som har alla papper och pass? En hund som åker till Sverige borde ju rimligen ha passet med sig om den inte är insmugglad i Sverige?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *