Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Hej igen kompis – Livet med dobermann

Hej igen kompis

Idag ställde jag mig på en stol och öppnade ett överskåp bland mina garderober. Jag visste exakt var den låg så jag behövde inte leta. Min kamera med tillhörande röda kameraväska. Hej igen kompis.

Väskan var lite dammig och jag noterade (för första gången faktiskt) att den röda färgen är rätt solblekt. Jag log, den här väskan har varit med på x antal hundtävlingar, utställningar, träningar, skogspromenader, stadspromenader, semestrar, möten. Faktiskt märkligt att den inte blivit mer tuggad på också, fler än en gång har jag haft hundgodis i väskan som jag glömt bort och någon hund hittat och gjort sitt bästa för att genast stjäla och äta upp.

Kameran hade inte helt oväntat soppatorsk så jag fick ladda batteriet det första jag gjorde. När det var fulladdat igen tog jag några bilder på Sally ute på tomten, det är en fin höstdag ute. Kändes konstigt att fota med något annat än mobilen plötsligt. När jag hade tagit några enstaka bilder såg jag plötsligt att jag faktiskt hade gamla bilder kvar på kameran också. Över 200 stycken.

Frågan när jag använde kameran senast skulle alltså också få ett svar. Augusti 2019, bilder från SM i Katrineholm där en viss Diragos-hund gjorde otroligt bra ifrån sig! Vågade inte bläddra för långt bakåt bland bilderna dock, plötsligt insåg jag att det kunde finnas bilder på min lilla sparv där också, jag orkade inte ta reda på svaret just nu. Ni som vet ni vet.

Istället gläder jag mig åt att jag ska fota en hel drös med hundar (dobermann what else) de närmaste dagarna. Ni som vet ni vet.

5 svar på ”Hej igen kompis”

  1. ❤❤❤ Vilken lycka det skulle vara att ha ”nya” bilder på henne. Samtidigt som det säkert skulle hugga i hjärtat att se dem.

    Kul att du börjat blogga lite igen, ser framemot att se bilder och läsa texter igen 🥰

    1. Det fanns inga gamla bilder på kameran på henne. Men jag insåg att själva bloggen är en liten skattkista gällande gamla bilder så väldigt glad att jag startade upp den igen. ❤️

  2. Så fint att du bloggar igen. Den är ju en av anledningarna till att man skaffade dobbis (och gjorde att vi hade kul med hundarna ihop!). Brukar kolla in bilderna på Plex ibland med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *