Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Förändringar som jag inte vet vad de beror på – Livet med dobermann

Förändringar som jag inte vet vad de beror på

Lina har förändrats och jag vet inte riktigt vad som är orsaken.

Hennes päls har blivit mjukare, blankare och lenare. Sen ett tag tillbaka äter hon endast färskfoder, så kanske är det den nya maten. Det är nu snart tre månader sedan hon kastrerades och en av bieffekterna av det kan vara förändrad pälskvalitet. Så jag vet inte.

Lina har blivit lite gladare och lite lugnare och lite lättare att jobba med. Inga jätteförändringar, men skillnad. Är det för att hon nu fyllt 4 år och faktiskt lugnat sig lite? Kanske beror det på kursen vi gått i våras på klubben? Även om vi tränat tillsammans förut så har det ju varit mycket fokus på samarbete mellan oss i och med lydnadsmomenten. Eller så kan det vara att hon kasterardes för tre månader sedan och att det är det som gör att hon blivit lite jämnare i humöret nu när hon slipper alla hormoner hit och dit. Andra hundar kan nosa henne i rumpan i några sekunder nu innan hon tröttnar, förut hann de bara fundera på det så flög hon runt och var sur-bjäbbig.

En lite gladare och lite lenare hund har jag i alla fall nu för tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *