Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Idealprofil MH dobermann – Livet med dobermann

Idealprofil MH dobermann

Jag har länge önskat att jag hade en liten mall att glo på när det talas MH. Där idealet för dobermann finns med. Det finns ju där ute på nätet om man letar lite men jag orkar inte leta varje gång.

Därför har jag nu gjort en egen och äntligen är jag färdig med den! Den ligger i sin orginalstorlek här om ni vill ha den/spara den/länka till den.

Jag hade tänkt lägga upp den på SDK Stockholms LOs hemsida också så att den finns lättillgänglig där med. Jag vet ju själv hur lite jag visste om vad som var bra och inte när Lina skulle ut.

Sen kan man ju tycka annorlunda om en del ”ideal-rutor”, själv känner jag ju att t ex ruta 3a gärna får bli en 1:a på Iris MH. Att hon stannar hos mig och ber om lov istället för att dra i väg och jaga. Men rent generellt så tycker jag att idealet är bra.
mhmallenny

Ett svar på ”Idealprofil MH dobermann”

  1. Hej.
    Tack för denna!
    Jag tycker också att detta är värd att sträva mot för uppfödarna.
    Har precis gjord MH med Kriegerhof KIPPIS, och är mycket nöjd med den. Min uppfattning är lite som din, att jakten hos våran ras i några tillfällen är överdriven. Vi har hundar som älskar att springa, och helst inte komma när vi vill.. Varför är idealet då så pass mycket jakt?
    Det är länge sen jag gjorde MH på min f.d. hund så jag hade glömt hur kult det va :-) :-) :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *