Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Lydnadsträning med en massa nya – Livet med dobermann

Lydnadsträning med en massa nya

Dagen efter MT-kalaset så stannade jag kvar i krokarna och var med på lite lydnadsträning på söndagen. Träffade några nya ekipage vilket alltid är kul. Sen var det extra-kul att träffa Annika och hennes Cobra som jag inte sett på länge och Magnus och hans hund Bowie som jag träffade för första gången.

Först ut var Annika och Cobra, de tränar för lydnadsklass 3 nu duktiga tjejerna!

Två kullsyskon från kennel Grappans var också där och tränade. De är lite släkt med Lina då deras mamma är efter Dante precis som Lina. Så lite ”moster Lina” blidde det.

Den ena hette Krut som sin pappa och han hade otroliga ögon! Måste vara ovanligt att de är så ljusa? Glad och full rulle var det i alla fall. Jättefokuserad på husse i fotgåendet, man ser riktigt hur han koncentrerar sig!

Hans glada brorsa Kean har jag både träffat och fotat en gång förut när han blev bästa junis-hane i Degeberga. Kean hade lite tonårstrots i benen men när han fokuserade var han jätteduktig!

Siw var där och tränade sin fina vovve Kheta, det såg väldigt fint ut med kontakten när de tränade!

Vår värd, unge herr Elliot var också med och tränade med Catrin. Han hade mest bus i benen av alla…

Bowie har ju fått DCM-diagnos så han får inte träna så mycket som de andra hundarna men han var lika glad och ville träna lika mycket! Hade det inte varit för hans nyrakade holter-rutor på sidorna om bröstet så hade jag nog glömt bort att han var sjuk i hjärtat. Nu fanns de där som en liten sorglig påminnelse.

Bowie och husse tränade lite hopp, lite apportering och lite linförighet. Bowie var duktig!

Vet inte vem som tyckte om vem mest, husse och Bowie gillade i alla fall varandra väldigt mycket!

Jag tog några närbilder på Bowie också, han satte sig så fint och lät sig fotograferas ur sin bästa vinkel. Sötnos-vovve var han!

11 svar på ”Lydnadsträning med en massa nya”

  1. Usch det skär i hjärtat på mig och tårarna rinner när jag ser alla underbara livsglada dobbisar som livet kommer sluta för alldeles för tidigt. :cry:

  2. Vilka underbara bilder, Madde! Är verkligen tacksam för dom. Ska skicka in dom till extra-foto sen och få dem förstorade så att jag kan rama in dom. Du är en riktigt begåvad fotograf!
    :rotfl: :yes:

    1. Tack snälla du (men så tar jag bilder hela tiden, några måste ju bli halvbra! ;) )

      Jag ska maila bilderna till dig i större format, framkallar du de här så blir det nog bara gryniga.

  3. Vilka härliga bilder! Det lyser lång väg att M och B älskar varandra :inlove: Bilden på Bowie med apportbocken var ju bara för skön :rotfl: Får jag sno bilderna på Bowie?

  4. :dog: Sören, släkten är bäst! ;)

    :dog: Annika, ja jag får försöka dyka upp nån mer söndag. Har tänkt på mr Minnesmästare en massa sedan du pratade om det, hur gick det, vann han?

    :dog: Emelie, ja den är bäst och de pussades hela tiden de där två! :)

  5. Men åh vilka fantastiska ögon han har!

    Sv. Klart grannar har rätt att berätta. Vilket hon gärna gör alldeles för ofta. Hon är drottningen på våra gata då ingen vågar bråka med henn :-(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *