Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Här börjar det nya! – Livet med dobermann

Här börjar det nya!

I dag gjorde jag slag i saken. Startade upp bloggen på ett nytt ställe. (Eller nytt och nytt, jag har haft domänen www.galjar.se  rätt länge nu.)

Alla inlägg skrivna före dagens datum har jag hämtat från min gamla blogg som ni hittar här där tillhörande kommentarer också går att läsa.

Känns lite ovant än så länge men jag tror att detta kommer att bli mycket bättre!

Anledningen är att jag ville ha lite mer utrymme att lägga upp grejjer så som jag vill ha det och att MyOpera klantade sig rätt rejält.

6 svar på ”Här börjar det nya!”

  1. Halloj! Tänk på att vissa bloggleverantörer raderar bloggen om man inte uppdaterar den under lång tid. Det var därför jag började blogga på eget ställe…för att rå om mitt material själv. Men det kan vara värt att hitta försöka hitta ett sätt att back-uppa din gamla text på My Opera, kanske? Jag vet inte hur My Opera fungerar. Blogg.se har raderat en blogg för mig nämligen. En liten tanke bara.

    Skönt att du inte slutar! :-)

    Hälsa Skåne….

    1. Tack för tipset Sara!

      Jag ska försöka vara duktig och börja flytta inläggen till nya bloggen. (Ja, det kommer att ta år men det får det vara värt)

  2. Snyggt! Jag har själv funderat rätt länge på att byta Operabloggen till något annat. Tycker det strular alldeles för mycket där…Det skulle egentligen gå rätt bra med tanke på att jag inte bloggat så länge på Opera och inte heller använt mig av deras fotogalleri. Men vi får se…Time will tell…

    1. Tack Ingalill!

      Det är mycket strul med Opera och behållningen där är ju alla andra dobermannbloggarna, inte själva bloggen i sig. Det var nog mest därför jag tvekade så länge.

  3. WordPress är mycket trevligt att blogga på, så tror nog du kommer trivas :) Lägg däremot gärna in en knapp med RSS i sidofältet, så är det enkla att prenumerera på bloggen. :)

    1. Jag gillar det redan kan jag säga!

      Pluppade upp en stor RSS-feed-plupp åt dig! Du hade ju en bra liten plupp på din såg jag nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *