Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Iris morrar på suspekta typer.. – Livet med dobermann

Iris morrar på suspekta typer..

Hörde hur Iris morrade och skällde på nedervåningen. Hade det varit ett annat djur av något slag hade Lina hjälpt till men nu var det bara Iris som var upprörd på något eller någon där ute. Vem var det som fick Iris att bli så morrig?

Skönt att Iris håller vakt och skyddar Lina och mig från elakingar när husse jobbar borta ibland…

14 svar på ”Iris morrar på suspekta typer..”

  1. Vilka läskiga saker, hihi.
    Mina Russlar är uppvuxna med husse på jobbet med traktorer, lasbilar m.m. så det vill alltid fram och titta för de kan ju känna den i. Sen kan det komma läskiga saker som tex barnvagnar, de måste man ju skälla på!
    Ha det bra

    1. Iris är ju uppvuxen med tunnelbanor, bussar och storstadstrafik. Men det räknas tydligen inte när man är på en åker! Eller så trodde hon att dina tjejer var där inne för att leta efter sin husse! ;)

  2. Dobermann och Schäfer får mig att tänka på 2 världskriget. Jag har just läst om det i skolan. De hetsade hundar på människor.

    1. Låter otrevligt!

      Jag har tvärtom hört hur uppskattade just de hundarna var av de allierade soldaterna. Men jag antar att du tänker på hundar som hetsades mot människor i koncntrationsläger eller motsvarande?

  3. hej, vad fin sidan är :)
    pepper vaktar oss också, just nu i ett hus i spaneien, där det finns mkt mystiskt!

    Kram på er

    1. Hej på er och tack så mycket!

      Är Pepper i ett hus i Spanien? 8O Full förståelse för att det finns mycket att vakta på och mot där, mystiska spanska typer…

  4. ja vi är här i fem veckor :)
    hon fick följa med såklart. vi har bilat igenom europa med massa stopp för blöjbyten och hundrastning. tog en vecka ner, men gick hur bra som helst. pepper är inte så impad av hundarna varken i danmark, frankrike eller spanien. hon morrar/fnyser åt dem och vill inte hälsa :)

    1. Åh så härligt! Jag såg vacker bild på dig på fejjan i dag! :)

      Pepper gör helt rätt i att ignorera de som skäller på annat språk, de har säkert rabies och loppor hela bunten. Ibland är det bra att ha en ras som inte ska fram och pussa/leka/hälsa på alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *