Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Iris och elden – Livet med dobermann

Iris och elden

Det har pågått ett tag nu men hittills har jag inte lyckats fånga det på bild. Jag har försökt att ta bild på det med mobilkameran men den fixar inte det dåliga ljuset. När jag reser mig för att hämta kameran följer Iris efter.

Men i går hämtade jag kameran innan jag började elda i kaminen och fotade henne från soffan.

Redan när jag ska tända i kaminen står hon som en papegoja över axeln på mig. När det sprakar och sprätter lite kommer hon ännu närmare.

När det väl brunnit ett tag tar hon sitt ben och går och lägger sig framför kaminen men så fort hon lagt sig så struntar hon i benet, sen ligger hon bara där och vilar i värmen.

Enda gången Iris ligger på golvet lika gärna som hos mig i soffan.

Det är riktigt, riktigt varmt precis framför kaminen när man eldat i den några timmar. Uppenbarligen tycker Iris bara att det är skönt för närmare än så här går det inte att ligga utan att luta sig mot själva kaminen och då bränner man sig, särskilt på glaset.

18 svar på ”Iris och elden”

  1. Jag har en herre som gör precis lika dant! Nu har vi flyttat men tidigare sprang han in till kaminen när vi kom hem och jag kunde inte börja elda snabbt nog! Och så kröp han närmare och närmare, och han ligger ALDRIG på golvet i vanliga fall! Till slut var han så varm så man inte kunde klappa honom!? :S
    Men jag håller med dom det är väldigt mysig värme den ger! :)

  2. Söta söta Iris :heart: ! Visst är det härligt att ligga/sitta framför elden. Tycker vi också!
    Må så gott – Igelkott! Kram

    1. Lina gillar värmen men tycker att kaminen är en rätt läskig sak. Särskilt när jag öppnar luckan, då går hon iväg.

  3. Härliga mysbilder!
    Tutan är också kär i kaminen. Själv förstår jag inte hur hon klarar av att ligga så nära, men det är tydligen väldigt skönt.

  4. Verkar som att många vovvar njuter av värmen från kaminen/brasan, bara jag som är ovan vid det!

    Mysigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *