Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Mysdag på stranden – Livet med dobermann

Mysdag på stranden

I dag var vi i Åhus och hälsade på. Vi hann med en härligt solig promenad på stranden.

Iris och jag ville gå nära strandkanten men då fick husse fjärilar i magen och trodde vi skulle bli kidnappade av elaka isflak. Jag försökte förklara att vattnet var som slush puppy-is (Iris testade, jag fastställde) men husse gav inte med sig. Därför gick vi lite längre upp på stranden.

När vi fick hundmöte kopplade vi hundarna men annars fick Iris springa lite lös när ingen annan var i närheten. Jag kastade Iris leksak lite hit och dit och allt var mest mysigt.

En dam som gick ifatt oss sa något så ovanligt som ”för mig går det bra att du har hunden lös, jag har hund själv”. Då tyckte jag att hon var väldigt gullig. Sen la hon till ”..om inte din hund bits så klart”.

Ja, då är det bra att ha hunden kopplad, haha!

7 svar på ”Mysdag på stranden”

  1. Haha vilken härlig tant! :cute:

    Så fint det var på stranden med isen och solen. Bra att Magnus var med så ni inte sögs ner i slush puppy-isen (heter det verkligen puppy?) och råkade ut för otrevligheter…

    1. Jo Lina kan vara lös hon med och har varit på den stranden förut. Men eftersom isen var som den var så ville husse inte släppa henne så hon skulle trilla i det läskiga vattnet.

      Iris har bättre inkallning och bättre koll på matte så det blev bara hon som fick vara lös.

  2. Rara tanten då :) Möter sådana goa gummor rätt ofta. Roligt att det är oftare de äldre som kommer fram än de yngre och-eller medelålders.

    1. Undrar om det beror på att de äldre är mindre hundrädda eller mindre blyga för att prata med främlingar? ?:-)

      Goa gummor är bra gummor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *