Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Pannor i pulkan – Livet med dobermann

Pannor i pulkan

Det går fortfarande inte att åka skidor på snön som ligger men vi fortsätter att göra det bästa av den lilla snön som finns. I dag gick hela flocken på en långpromenad och Iris fick dra pulkan.

För att det skulle bli något att dra på så fick fyra takpannor följa med på pulkatur. Sen kunde jag ju inte låta bli att testa två gånger att sätta mig själv i pulkan och be Iris dra mig i 50 m bort till husse och Lina som gick lite i förväg. Det lyckades fint bägge gångerna och andra gången filmade jag min lilla pulkatur.

Iris springer runt och är frustrerad och rätt taggad tills man säger åt henne att hon ska börja dra!

14 svar på ”Pannor i pulkan”

  1. Hihi, Linas min och slick kring nosen och öronviftningar på slutet är helt LJUVLIGA. Påminner om min Lille Leo…positivt inställd till spektaklet i grund och botten men lite missnöjd över att det blev lite obekvämt med pulkan mellan sig och Husse på slutet. Samtidigt väldigt glad över att Matte kommer! :-) SÖT!

    1. Pulkan är opålitlig. Din analys av Lina är helt korrekt!

      Tittade in på blogg, du skriver väldigt roligt och har fina vovvar! :-)

  2. Ser ju skitskoj ut!!! :-D Hade gärna velat testa med mina hundar, men jag undrar vilken sele som passar bäst … Har hört mycket olika. Till exempel att nomeselar fördelar tyngden över kroppen fel och sliter på lederna, men å andra sidan är det ju en populär sele. Varför valde du nomesele istället för någon annan sele? Frågar opartiskt och av nyfikenhet! Bästa hälsningar

    1. Anna, jag är ledsen att säga det men jag är inte så bra på selar. Jag köpte Björkisselar för att de fanns i butiken första gången jag skulle ha en. Men jag tycker att de funkar bra.

      Jag hoppas träffa någon expert någon dag så jag kan fråga ut människan om vad man ska ha och varför!

  3. Hej!
    Visst flög du med en av dina jyckar när du hämtade hem vem av dom det nu var?
    Vad för typ av väska hade du?
    Jag ska nämligen flyga och hämta en boxervalp (sthlm-malmö).
    Grejen är att jag har redan en transportväska, en sån där mjuk en som man kan vika ihop, med måtten 40*27*25 (använder den när mina fåglar ska följa med på tågresor hem till päronen).
    Ringde nyss flygbolaget och försökte fråga om min väska var ok, men han kunde inte ger mig mer till svar än det som står på deras hemsida. Dvs IATA-godkänd med rätt mått 43*31*20…

    1. Alexandra, ja jag flög Göteborg-Stockholm med Iris när jag hämtade henne. Jag hade också en mjuk väska och Iris låg hur bra som helst i den.

      Husse har ju reda svarat dig rätt så partiskt då han jobbar på Malmö Aviation men tydligen tillåter de lite större väskor..

  4. Minns du måtten på den väskan? Tycker att min känns så himla liten! Dessvärre ska jag inte resa med malmö aviation då det är Arlanda jag ska till och inte Bromma. Det var norwegian jag försökte kolla med, men kändes inte som jag fick så mycket svar ifrån dom. Annars får det bli SAS. Vilket bolag flög du med?

    1. Letade efter väskan i dag för att mäta men jag hittar den inte.

      Men valpen får ju plats i den du har med, är ju inte så lång tid det handlar om och när vi flög hade jag ju taket på väskan öppen hela tiden så hennes huvud stack ut. (Bild: http://www.galjar.se/?p=1877)

      Vi flög SAS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *