Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Stockholmsveckan! – Livet med dobermann

Stockholmsveckan!

I veckan som har varit så har hela flocken befunnit sig i Stockholm, närmare bestämt Lidingö. Det har varit ett pressat schema där jag klämt in alla vänner, familj och arbetskamrater jag inte sett på länge. Varje kväll har spenderats på restaurang med att äta gott och prata ikapp allt man missat sedan vi flyttade till Skåne.

Hundarna har fått bo i lägenhet igen, tidningsbud, hissar och grannar störde Iris lite första natten men sen var allt som vanligt igen. Skönt.

Nu var det ju inte för hundarnas skull vi åkte upp till Stockholm men de har också fått njuta av att vara tillbaka!

I onsdags träffade flickorna sin bäste kille Tyson i ”vår” skog för lite lek och spring.

Tyson kunde inte låta bli att lägga märke till att Iris nyligen löpt och var lite extra förtjust i hennes rumpa vilket Iris fann lite irriterande men annars var allt bara roligt.

Lina ville att alla skulle jaga henne och grävde några fina gropar samt rullade sig i mossan. (Det sistnämnda är ett typiskt vårtecken och det var onekligen vårigt ute!)

I tisdags mötte vi upp Emelie och Anna på Lidingö BK för lite träning. Anna var jätteduktig på att ligga still fast jag och Iris störde med att gå runt och träna och leka. Sedan la jag Iris bredvid Anna och hon var jätteduktig på att ligga still trots att Anna låter som en brandvarnare när hon ligger plats. Bra träning för båda hundarna!

I fredags träffades vi ute på Kista BK för ett träningspass till. Solen lyste och grävskoporna grävde, det byggs och grävs rätt mycket i anslutning till klubben men vi kände oss taggade och duktiga ändå som ni kan se på bilden.

Jag tränade med Iris och husse tränade lite med Lina. Jag körde lite lägganden och så kunde jag inte låta bli att träna mer på hoppet (lk 2). Fast när jag satte Iris framför hindret och kommenderade hopp så sprang hon upp för A-hindret istället. Sen stod hon där uppe och väntade på att jag skulle berömma henne eller så klurade hon på vad det var jag hade sagt egentligen…

Efter lite mer än en timmes träning såg alla hundarna väldigt välanvända ut, en härlig syn!

Efter träningen i Kista packade vi in oss i bilen och åkte hem till min mamma och sov där en natt. Hundarna gick in källarvägen och gick raka vägen in i duschen båda två. Nu är både Stockholmsluften och leran borttvättad ur pälsen!

4 svar på ”Stockholmsveckan!”

  1. Haha jag känner doften av blött lerigt gräs genom fotona =) Härliga bilder, låter som en härlig helg. Det är ju helt fantastiskt väder att träffas och träna i iaf =)

    1. Mycket blött och lerigt blev allt som var med där på klubben! Men det var det värt för det var jättekul att ses innan vi åkte igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *