Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Nakenbrallan – Livet med dobermann

Nakenbrallan

Jag påstår att mina dobermannvänner i Göteborg tjatade mig till att köpa ett par byxor från Lundhags.

Ååååå de var så sköna och ååååå de var så bra och ååååå de satt så bra för det var strech. Någon av dem hade till och med sagt att de var så sköna att det kändes som att gå naken.

(Hype i träningsgäng som inte har något bättre att göra än att skaffa likadana byxor hela bunten, tänkte jag.)

Men så tipsade Lena mig att åka till XXL sport eller vad affären nu heter och köpa mig ett par då de sålde dem till bra pris för någon månad sedan.

Provade ett par i provhytten och visst de satt ju bra och var sköna men det var ju bara ett par byxor. Så böjde jag mig ner för att ta upp något från golvet och då kände jag det; strechen i rumpan och i knäna.

De var så billiga mot vad de normalt kostar att jag köpte två par på plats. Nu ångrar jag att jag inte köpte ännu fler för ååååå vilka sköna byxor de är! När man väl börjat använda dem vill man inte sluta använda dem!

<- Annika har ett par röda och de är jättefina!

8 svar på ”Nakenbrallan”

  1. Åh mina svarta har jag haft ett par år. Alltid på när det är hundträning eller skogsutflykter. De är bättre än bäst! Men…myggorna gillar dem också, specielt rumpan :-D

    1. Vaddå blir du myggbiten i rumpan genom byxan?! ?:-) Är det DÄrFÖR de känns som man är naken med dem på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *