Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Västra hamnen i Malmö – Livet med dobermann

Västra hamnen i Malmö

Min syster och hennes kille är på besök här nere i Skåne och i dag var det så fint och soligt väder att vi åkte på liten utflykt till Västra hamnen i Malmö. Hundarna fick stanna hemma under tiden.

Det första vi såg när vi parkerat bilen var en dobermann som kom gåendes, både husse och jag stirrade allt vad vi orkade och började styra stegen mot hunden. Tyvärr svängde den åt ett annat håll, annars hade nog matten fått stå ut med att vi pratat lite med dem.

Det går inte att låta bli att kolla efter andra hundar eller tänka saker som ”här är en bra hundpromenad”, det är som att den delen av hjärnan som handlar om hund är omöjlig att stänga av!

När vi stannade för en liten fika i solen gick husse iväg en bit för att ta en bild på oss där vi satt (längst ner närmast vattnet).
Ser ni lille hunden på båten? Han gick runt på däck och nosade när de parkerade om båten.


Undrar om han åker med på segelbåten ibland och om han har flytväst på sig då?

Efter att ha fikat färdigt i solen fortsatte vi gå en sväng längs strandpromenaden. Ett väldigt hundvänligt område där till och med papperskorgarna var ordentligt, på gränsen till galet, hundtydliga, haha!

Sist men inte minst såg jag tre sötnosar, två flickor på rullisar som hade med sig en hund. De hade varsitt färgglatt koppel fäst i hunden också, rättvist och minimal risk att hunden smet om den ena tappade snöret. Gulilsar!

13 svar på ”Västra hamnen i Malmö”

  1. Fint det ser ut! Hoppas att hunden har flytväst när de ska åka längre sträckor med båten. :))

  2. Vad härligt med båthund :) Kan ju hoppas att den får på sig en flytväst när de åker iväg.

    Jag ska ev tävla i Höganäs den 16/6, tänkte att man kanske kunde hälsa på er på vägen?

    1. Kanske simmar den världsbäst? Fast den borde ha väst ändå…

      Ja, roligt! Tiden går så fort och ett bestämt datum är bra, annars flummar jag bara på och tiden försvinner! Ska ni tävla lydnad eller?

        1. Kul med rally! Om ni ska tävla så åker jag gärna dit och är hejjarklack! Så kan vi gå på promenad och fika efteråt och fira segern! :D

  3. Hundrastplatsen vid västra hamnen är helt fantastisk! Stor yta för hundarna att busa på och framför allt en alldeles egen strand :)

    1. Jag måste bara åka dit någon varm och fin dag här fram i sommar, Iris vill bada i havet och guppa runt i vågorna och springa runt efteråt!

        1. Men du verkar ju bo här i krokarna! Var exakt håller ni till? Klart vi ska åka dit tillsammans, det tycker jag skulle vara jätteroligt!

          Boxrar är bäst! :))

    1. Ja, man borde faktiskt gå runt med ett ex i bakfickan så man kunde smyga dit lite snyggt när andan faller på! :yes:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *