Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Lilla Liam! – Livet med dobermann

Lilla Liam!

När vi var på Söderåsen på det där mötet förra veckan la jag dit ett exemplar av dobermannklubbens medlemstidning i klubbstugan. Det låg en mängd andra tidningar där också, bland annat flera exemplar av tidningen Draghunden.

Eftersom jag tycker det där med drag är så skoj så hade jag nog reagerat ändå men det var faktiskt gänget på omslaget som jag reagerade på först. Det var ju ”lilla Liam” och matte Anna-Carin i full fräs!

Förutom att jag följer några få dobermannbloggar så finns det bara en som jag tittar in på lite då och då som inte handlar om dobermann och det är just deras blogg!

Matte Anna-Carin började med drag för inte så många år sedan och sedan dess har de sopat banan på tävlingarna! Ascoolt!

Deras blogg är full av drag och är man minsta intresserad så går det att hitta lite bra tänk, inspiration och tips där.

Jag tänkte på det i dag när Iris och jag var ute och sprang i 13 km, nästa gång ska jag testa och låta henne dra. Ska bli roligt att se hur det går!

4 svar på ”Lilla Liam!”

    1. Så otroligt roligt att höra! :yes: Hoppas att jag också kan åka på Anna-Carin-läger någongång :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *