Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Coolt att ha fel – Livet med dobermann

Coolt att ha fel

Vi var på vår klickerkurs igen Iris och jag. Tredje kurstillfället.

Bland annat skulle vi testa att klicka hunden över hindret. Kommer aldrig att gå tänkte jag. Iris hoppar inte om jag inte säger åt henne. Mycket riktigt satt hon där på min vänstersida med kontakt framför hindret och undrade när matte skulle säga hopp.

Men… så hoppade hon ut till slut och innan jag visste ordet av hade jag klickat henne inte bara över hindret utan klickat hela lydnadstvåans hopp. Ut, sitt, hopp och tillbaka i position utan att ha sagt ett dugg!

Det är verkligen jättekul att testa nytt med Iris, det är kul att lära tillsammans med henne och det är kul när hon är så snabbtänkt fast jag tänker så fel och tror att det inte kommer att gå.

Det är coolt att ha fel ibland!

Den här kursen vi går nu har bara ett kurstillfälle kvar men jag har redan bestämt mig för att fortsätta gå fortsättningen på kursen också. Oktober månad kommer att bli en intensiv klickermånad! Ska bli väldigt skojigt!

3 svar på ”Coolt att ha fel”

  1. Härligt att du har upptäckt fördelarna med ”min” filosofi!! Och att hundarna växer av detta! Dessutom tror jag att jag har lösningen på din platsliggningsproblematik…. 8-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *