Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Iris the helper – Livet med dobermann

Iris the helper

I dag var vi bara hemma på tomten och fixade och donade. Jag skriver ”vi” inte för att husse var hemma eller hjälpte till utan för att Iris gjorde det. För gör jag något så ska Iris vara med, så är det bara.

Först krattade jag löv och samlade pinnar i korg. Iris var med och hon såg till att bollen också var det. På bilderna nedan ser bollen och hunden utplacerade ut av mig, det är de inte. Det är hon själv som placerat ut både sig själv och bollen.

Efter att jag hade krattat löv och samlat pinnar klippte jag gräsmattan. Iris vet att hon inte får springa framför gräsklipparen men det finns ingen regel att man inte får vara vid sidan av. Eller bakom, då kan man gå in rätt mellan benen på matte när hon går där och klipper! Hej här är jag matte!

När vi klippit klart gick vi in och tittade på film och vilade i soffan en stund. Jag blev lite sugen på kladdkaka och bestämde mig för att baka en. Minsann fick jag hjälp då också! Fast nu ville även Lina ställa upp och hjälpa till…

För inte så länge sedan skrev jag ett inlägg där jag noga påpekade att det var ljugbilder i inlägget (kolla här). Denna gången är det helt klart sannbilder, så här har vi det på riktigt, alltid. Så här är livet med dobermann.

4 svar på ”Iris the helper”

  1. Härliga bilder :-)) !
    Den där gröna favoritbollen…var har du fått tag på den? Jag behöver verkligen något sådant oförstörbart till våran tjej som biter sönder ALLA leksaker!

    1. Det är en Fun Ball Starmark, finns flera återförsäljare på nätet.

      Jag satt och kollade på bollen i dag och kunde konstatera att den fått repor men inte spruckit någonstans. :yes:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *