Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Utlottning! – Livet med dobermann

Utlottning!

Jag vet inte hur många bollar och leksaker jag köpt med förhoppning om bättre kvalitet och som pajjat efter typ fem minuter när Iris lekt med dem. Är det omöjligt att göra tåligare bollar till hund? Eftersom Iris gillar vatten är det också bra om grejjen flyter så att vi kan ta med bollen/leksaken överallt när vi är ute på äventyr.

Nu börjar det komma bollar av bättre kvalitet som håller bättre även för tuggalningar som Iris!

Därför lottar jag nu ut fem bra, tuggvänliga bollar som dessutom flyter! Ni kan själva välja om ni vill ha en orka ”tennisboll” eller en miniorka till den lite mindre eller yngre hunden.

dinhundshop.se

Bollarna finns att köpa på dinhundshop.se (kllicka på bilden ovan för att komma direkt till deras hemsida) och där kan ni även läsa mer om de blåa bollarna; orkabollen i form av en tennisboll och orka mini för de lite mindre vovvarna.

Lämna en kommentar här i inlägget och du är med i utlottningen. Vill du dubbla dina chanser att vinna en boll? Länka till utlottningen i din egen blogg så kommer ditt namn med två gånger! (Glöm då inte att lämna korrekt länk till din egen blogg här)

Den 10 oktober drar jag fem bollvinnare här på bloggen.

64 svar på ”Utlottning!”

    1. Susanne, om du stör dig på reklam så borde du ha reagerat för ca 1,5 år sedan då jag flyttade bloggen från my.opera till den köpta domänen galjar.se.

      Domänen kostar mig nu några hundralappar varje år och därför har jag valt att ha google-annonser på sidan. (Längst upp på sidan, till höger och under det senaste inlägget). Den reklamen gör att bloggen bara kostar mig tid, inga pengar. (Och ni behöver inte oroa er, jag skattar för de pengarna som reklamen drar in)

      Att jag nu har fått fem bollar att lotta ut till läsare tjänar jag inte en krona på mer än att det är roligt att kunna ge bort saker och att jag skrivit var bollarna kommer ifrån.

      Jag tror inte att något av ovanstående räknas som dold reklam eller på något sätt är olagligt.

      Tolkar ditt inlägg som att du inte vill delta i utlottningen av en boll.

      /Madeleine

  1. Skulle gärna se den boll som håller för en dobermannmun! ;-)

    Roligt med tävlingar och jag håller inte med om att du ”säljer din objektivitet” genom detta. Ha en bra dag!

  2. Åååååh jag vill jättegärna ha en sån där stor boll till min labbe, för precis som för dig avverkar min hund leksaker på rullande band :-D

    1. Bra fråga Josephine! Jag kan ju se de mailadresser ni lämnat och mailar de fem vinnarna på enklaste sätt så ni kan ge mig en hemadress så skickas bollarna dit sen!

      Jag är dålig på vilken storlek på boll som passar dvärgpudlar bäst. :blush:

  3. Mina hundar hade blivit faslans glada över en orkaboll (den större), så vi är gärna med i utlottningen :dog:

  4. Klart man vill vinna en sån :) För kanske denna kan vara något att testa på en gnag-galen Rottweiler/Dobermann som hittills tagit sönder ALLT i leksaksvärlden! :talktothehand:

  5. Åh vad roligt med en utlottning! Skulle verkligen bli intressant om en sådan håller när andra bollar blir till flis. :)
    Grymt kul!

  6. Tyvärr ingen blogg men hoppas ändå på en orka mini till min mellanpudel som också är duktig på att bita sönder allt som går! :-)

  7. Hejsan!
    En boll till Sally spanieln skulle vara bra,en tennisboll som hon kan träna att apportera. Nu när det inte har skjutits någon fågel för henne än :chicken:

  8. Hej, vad skoj med en utlottning.
    Min farbror Winken skulle gärna vilja ha en orka tennisboll, speciellt om de studsar :-))

    Tycker för övrigt det är lite kul med reklamen, gör ju så att man kommer in på sidor/online shoppar man annars inte vetat om :yes:

  9. Åh, skulle vara hemskt spännande att se om en sådan här boll håller för min rottweiler, eller om den går samma bistra öde till mötes som de flesta andra bollar… :)

  10. Hej,

    vi har tagit hand om bolltokig dobbis hane. Den här leksaken hade passat honom perfekt:

    En liten rolig sak är att vi har/haft hund från samma kennel. Min hund kallad ”Orvar” till vardags fick vi avliva i våras. Men oj vad det stämmer in på beskrivningen på din tik.De har massa roliga gemensamma tricks och knep för sig. Brusqoue Sir Bayron hette han på pappret.

    / Ulrika

  11. Med tanke på att bayrarna har sönder allt så skulle det vara intressant att se om en Orka tennisboll håller så jag är gärna med i utlottningen

  12. Pingback: Vi är med! «
  13. Med 4 bolltokiga welsh corgi cardigan vore det super med en boll som håller för lite hårdare tag. Tänk att vinna en sådan, :-))

  14. jag skulle vilja vinna en orka mini till min alaskan malamute valp. Den stora malamuten tar hans leksaker så nått ska han väl få ha som bara är hans :P

  15. En stor Orkaboll skulle min dobbis gärna sätta tänderna i, den verkar hålla för Iris o Lina iaf. =) Har kollat runt i djurbutikerna här på Åland där vi bor, men inte hittat nån, så är jättegärna med i utlottningen!

    Tack för en kalasbra blogg! :yes: :-D

  16. Självklart vill vi vinna! Kanske detta är rätta grejen för att göra vårat stora problem; hundmötet till något kul. Leksaken för att vända beteendet totalt istället för ”vanliga” bollar!

    Och vi lägger även ut på våran blogg!

    /Pernilla och Sippi, (Hedeforsens Ånni)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *