Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Födelsedagshund! Lina 7 år – Livet med dobermann

Födelsedagshund! Lina 7 år

I dag fyllde Lina 7 år. En viktig dag!

Lina och jag började dagen med att åka på en liten utflykt till djuraffären. Där gick vi in tillsammans och valde ut de största benen de hade i hela affären. För så ska det vara när man fyller år. Lina viftade på sin svans när hon förstod att vi skulle ta med dem hem.

Framme i kassan frågade jag den snälla flickan som jobbade där om de hade märgben också, det hade de! Så då gick jag och Lina till deras frys och fyllde en hel påse med märgben också.

Tillbaka i kassan berättade jag att Lina fyllde år så att hon skulle bli lite extra beundrad.

Nöjda och glada åkte vi sedan hem igen och la ut de fina benen på tomten så att födelsedagshunden kunde välja själv vad hon ville tugga på. Lina valde först märgben, sedan stort ben.

Givetvis hade vi ordnat med två uppsättningar ben så att eventuella knäppskallar (Iris) inte skulle kunna sno något ben. Men Iris tyckte att födelsedagar ska firas med bollar istället för ben och Lina kunde nöjd och glad äta upp Irisens märgben också.

Älskade hund. Älskade Lina!

17 svar på ”Födelsedagshund! Lina 7 år”

  1. Så fint med alla grattisarna, tack!

    Lina tuggar vidare på sina ben även i dag. Man kan säg att det nästan är födelsedag i dag också! ;)

  2. SV: Jo det är den och jag såg inte det när jag la upp videon. Men jag tycker ändå att det är många saker i filmen som fortfarande stämmer. Även om de flesta rasklubbar nu har tagit problemet på större allvar så tycker jag att det kan vara värt att tänka lite extra på.

    Ja pudel är väl en av de första raserna man tänker på när man pratar hundutställning. Men precis som du säger så sitter det mesta i pälsen. Under alla pälsbollar finns där en sund och frisk ras.

    Nu vet jag inte mycket om dobermann men av dina inlägg har jag förstått att även den rasklubben har börjat rikta in sig mer och mer åt utställningshållet. (rätta mig om jag har fel) Sorgligt när det till och med är en bruksras det handlar om.

    Tack för Ella-Pelle kommentaren :wink:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *