Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 En nittiosäng i Katrineholm – Livet med dobermann

En nittiosäng i Katrineholm

Hade tänk åka redan i tisdags men dobermanntidningen blev inte klar. Så i onsdags, äntligen, kunde jag lasta in djuren i bilen och åka norrut!

Stannade och kissade hundarna vid Brahehus, gjorde ett kort stop hemma hos en viss brun liten Vimza och hennes två schäferkompisar för att sen åka hem till min mamma i Katrineholm.

Resten av kvällen satt vi bara och myste här hemma hos mamma. Jag bestämde mig för att inte sova i stora sängen i källaren utan i mitt gamla rum på ovanvåningen. Lina sover alltid i mammas soffa när vi är här och husse var ju ändå inte med, vi kunde sova i smala 90-sängen Iris och jag.

Eller kunde vi? Jag fick putta på Iris sätt länge innan hon fattade att det inte gick att benspreta. Då var hon så grinig att hon la upp huvudet och överkroppen på mig som straff för att jag puttat undan henne. Skendräktig är hon också så hon verkar tro att allt måste bäddas och ändras om i fem minuter innan man kan lägga sig ner och vila. Det har varit en intressant natt…

3 svar på ”En nittiosäng i Katrineholm”

  1. Måste ärligt erkänna att vi är tre stycken som sover i vår dubbelsäng (jag, husse och Deamon) och det är Deamon som bestämmer hur vi andra ska anpassa oss så att alla ska få plats! ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *