Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Iris gör Katrineholm centrum – Livet med dobermann

Iris gör Katrineholm centrum

Jag är inte så ofta här i Katrineholm. När jag är här så är jag antingen hemma hos mamma eller är ute och går med hundarna. Jag är aldrig eller sällan nere på stan och i dag var inget undatag. Jag gick en långpromenad med båda hundarna ner genom Djulö allé, svängde vänster, gick förbi kyrkogården och hem igen. Iris gick lös i allén och det var nästan bara vi ute och gick.

När jag kom hem igen började mamma berätta om vilka affärer på stan som flyttat, vilka som öppnat, vilka som stängt osv. Till slut kände jag att jag var tvungen att gå och kolla själv.

Iris och jag gick bort till centrum och kollade in torget och gatorna runt omkring. Vet inte hur länge sedan jag var där sist. Nybyggda hus. Nya affärer. Kunde konstatera att kebabhaket låg kvar var det skulle i alla fall, skönt!

Iris och jag tittade i skyltfönster och Iris ställde sig utanför dörren till varje butik Här ska vi nog gå in.. nähä.. här då?

Vi mötte flera hundar och Iris sa inte ett ljud. Det är så otroligt skönt att ha med sig henne, även om hon är vildare än Lina så är hon så stadscool.

I morgon åker vi vidare mot nästa stad, Stockholm, vi ska försöka vara coola där med.

8 svar på ”Iris gör Katrineholm centrum”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *