Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Iris hämtar på förskolan – Livet med dobermann

Iris hämtar på förskolan

I dag hämtade Iris och jag vår granne på förskolan. Med oss hade vi pulkan och hon fick åka i stort sett hela vägen hem (lite bar asfalt med sand stoppade oss i kanske 100 m).

När Iris drar så drar hon och när jag bad henne gå sakta så började hon skälla, jag fick helt enkelt springa bredvid. På slutet när jag inte orkade springa blev Iris väldigt otålig.

Filmade lite längs vägen när jag sprang.

När jag kom hem var jag genomsvett och fick byta lite kläder men sen var vi ute på tomten och byggde snögubbar och snölyktor och vi åkte lite mer pulka. Snön smälter jättefort nu, det är nästan tre grader ute. Hoppas att allt inte hinner försvinna nu innan det trillar ner mer!

14 svar på ”Iris hämtar på förskolan”

    1. När hon satt i pulkan satt hon och mumla om att vi hade bråttom hem till Lina för att ”Lina kommer att bli jätteglad när jag kommer hem till dig”.

  1. Va mysigt det såg ut att åka i pulkan, har precis börjat dragträna med Täva men än så länge har inga barn fått åka med. Hoppas att grannens lilla tjej vågar åka med.

    Hon är riktigt duktig, snygg sele. Är det en björkis?

  2. Det ser så roligt ut! Noksi han hade älskat det. Vi har väntat på snö länge och vi hann leka i snön ett par dagar sen började det töa och nu är det frysgrader igen. Iiiinte så kul att dra pulka på is kanske..Hoppas på riktig vinter snart! :)

    1. Tyckte väl att det lät som samma väder som vi haft här! Ni bor ju inte så långt härifrån såg jag när jag kikade in på er fina blogg.

      Kan tänka mig att eran vovve gillar all snön! :D

  3. Har du några bra tips på hur man tränar en hund att dra? Jag var ute med min terrier idag och en snowboard. Hon tyckte det var jätteläskigt att ha den bakom sig.

    1. Jag började med en 0,5-liters petflaska med lite grus i. Att bara ha något på släp som skramlar men ändå inte väger för mycket.

      Lina fick börja så och sen öka till lite fler och större flaskor men sen gick hon direkt från det till att dra ett däck utan att vara rädd för det eller tycka att det var för tungt.

  4. Men åhh! Vilka flashbacks jag får! Hämtade ofta mina barn när de var små med min Riesen och pulka. Han var en väldigt livlig kille men var det någon gång han uppförde sig klockrent så var det när han drog barnen i pulka, även oss vuxna ibland, han älskade att dra den.
    Tänker även på en rätt lustig händelse, en nyåraftonskväll, när vi gick ut och gick på kvällen och han drog barnen i pulkan, när han sprang en bit så sträckte han sig på något vis och gick inte en meter till, så vi fick helt enkelt lyfta upp honom på pulkan och dra hem honom. Han såg så stolt ut där han satt!
    Tack för en jättebra och inspirerande blogg! //Therese

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *