Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Hejdå snön? – Livet med dobermann

Hejdå snön?

Det ryktas att detta var sista dagen på länge med minusgrader. Hädanefter ska det vara plusgrader och regna här i Skåne. Fi fan.

Vi gick en promenad bort till fältet där hundarna fick leka och springa runt i snön. Särskilt Lina verkade njuta lite extra av att få studsa fritt. Kanske var hon så nöjd över hon hade tröja på sig?
14dec124
På vägen hem mötte vi polishunden som bor på vår gata med sin husse. Jag har aldrig sett den hunden med koppel på sig. Den bara går runt och sköter sig perfekt, så även i dag. Den satte sig bara vid husses sida och tittade på oss när Lina började smyga och ville skälla. När hon ville skälla såg Iris det som sin sabla uppgift att hjälpa till. Perfekta hunden möter två kansbollar med andra ord, kul. Perfekta polishunden har en väldigt trevlig husse så vi pratade lite om knasfiorna innan vi gick vidare hem igen.

När vi kom hem stannade vi ute och lekte på tomten också. Jag kastade snöbollar till Iris och Lina tittade på, hon tyckte att Iris kunde leka lite med henne istället. Alla var nöjda i solen och jag passade på att fota med riktiga kameran också.
14dec123
Vinterlek 2012
14dec122
Med lite tur hinner jag och Iris åka ett sista varv i skidspåret i morgon också, jag har börjat hålla tummarna för det redan nu.

10 svar på ”Hejdå snön?”

    1. Även om jag inte kan åka skidor mer så vore det skönt att slippa nederbörd i form av regn. Plus att det blir så mörkt direkt när snön försvinner. :-(

    1. Det är nog en gigantsik isbana som håller på att byggas upp ja. +3 hela dagen så fryser det på nu så blir det iiiiiis av hela Skåne

    1. Det är nog tyvärr rätt kört nu tror jag. Nästan så jag tror det blir som förra skånska julen. Lerigt, mörkt och regnigt.

  1. åh önskar vi hade rediga skidspår och att Z kunde dra ordentligt haha! Men tyvärr har vi inga ”hundspår” här på Gotland. jättetråkigt! :(

    Måste bara fråga, hur tycker du att det är att ha dobermann? Är dom enkla? Svåra? Jättefina hundar i alla fall :) Är bara nyfiken av mig ;)

    1. Nu är graäsmattan framme här :(

      Jag har ju bara haft dobermann så jag har inte så mycket att jämföra med så. Det är väl hundar som håller en vaken och alert kan man säga, man har aldrig tråkigt med en dobermann. Så det blir väl enkelt om man är konsekvent och orkar men svårt om man inte orkar träna dem. De är duktiga på att lära sig saker, särskilt hyss! ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *