Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Två dobermann på rymmen – Livet med dobermann

Två dobermann på rymmen

nyarsdobermann12-13 Efterlysningarna på facebook i dag är många. Stackars vovvar som sprungit bort i panik på nyårsafton!

Inte mindre än två dobermann här i Skåne verkar ha rymt hemifrån.

Den enda är upphittad och den andra saknas. Jag hoppades att den efterlysta hunden var samma som den upphittade men tyvärr så verkar det röra sig om två olika vovvar. (Enligt uppgifter på facebook i alla fall)

Jag har bara kopierat rakt av från facebook, tyvärr finns det inte bild på den ena hunden.

Hoppas att de hittar hem båda två!

Uppdatering kl 18:30! Den upphittade dobermannpojken är hemma hos sin husse igen!

Uppdatering kl 18:57 När jag satt i bilen på väg ut för att hjälpa till att leta (kittad till tänderna med pannlampa, reflexer, hundgodisar och extra koppel!) så plingade det till på fb om att den kuperade hanen också blivit hittad! Hurra!

11 svar på ”Två dobermann på rymmen”

  1. Skrämmande vad mycket bortsprungna hundar man ser på fb idag. Inte alls kul :( Den som efterlyser har ju iaf lämnat en bra beskrivning så man borde ju rätt fort kunna få reda på om det är samma hund det rör sig om. Hoppas alla hundar hittar hem igen.

    1. Den kuperade hunden på bilden verkar ha synts till springandes men tyvärr för rädd och skygg för att kunna fångas in. Så han lever i alla fall! :yes:

    1. Verkligen inte! Jag vet ju själv hur jag mått när Lina varit borta bara korta stunder, det är hemskt! Och detta är hundar som flytt i panik, inte jagat efter något rådjur eller hare.

      Hoppas att alla hittar hem!

  2. Vad skönt att höra att vissa kommit hem :)
    Gör så ont att läsa om de djur som sprungit bort. Önskar att de får tillbaka dom igen. :heart:

  3. Ville bara säga TACK snälla till alla underbara människor som hjälpte oss att hitta vår älskade Khan. Han är hemma i tryggt förvar, helt oskadd. Matte, husse och Khan somnade i en hög på soffan i går natt, vi var helt slut, men så lyckliga. Kan inte finna ord nog i mitt hjärta att tacka er alla. Vill också ge ut en liten varning av läxan jag lärt mig (Att inte kolla så att dörren var låst) Då Khan är både skottfast och inte reagerat på raketer tidigare. Så är det inget bevis på att olyckan inte kan vara framme. All min kärlek till er alla.

    Tini

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *