Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Ett gott nytt år! – Livet med dobermann

Ett gott nytt år!

Nyårsafton strax före tolvslaget. Man vet att man är ägare till rädd hund när man gläds mest åt att det regnar ute, man tänder upp varenda lampa i hela huset och volymen på tv:n är på pensionärsvolym.

Nu har vi bara en rädd hund och det är ju Lina. Den andra sprang runt och firade nyår med glad hatt på skallen och svansen på topp.
nyar12.1
Hon tuggade ben i korgen och vi busade lite. Märkligt nog lät Iris lilla festhatten sitta kvar på huvudet, hon var nog den av oss som var på bäst kalashumör också.
nyar12.3
Under tiden låg Lina i soffan med husse och hade det riktigt bra faktiskt. Det smällde nästan inte alls ute och vi tittade på Skansens nyårsfirande och Carola brände av lite gamla dängor. (Lägg märke till nyårsfiraren i bakgrunden, hon hade verkligen den där hatten på sig!)
nyar12.4
nyar12.2 Tio minuter i tolv placerades Lina bakom köksbänken (minst fönster där) avskild med kompostgaller så hon inte kunde gå någonstans med ett märgben. På själva tolvslaget fick hon sin middag, lite smarrigt färskfoder.

Allt under tiden som datorn jag nu står vid här vid diskbänken spelade musik på hög volym. Gick utmärkt!

Det enda som faktiskt blev lite tokigt var att vi bara hade ett märgben. Vår lilla nyårsfirare blängde bakom kompostgallret och ställde sig väldigt frågande till varför världen plötsligt blev så orättvis.

Hoppas att alla andra husdjur klarade den här kvällen lika bra som vi! Hoppas även att alla tvåbeningar haft en bra nyårsafton och att vi alla har ett superår att se fram emot! Nyårskram till alla som läser detta inlägg!

13 svar på ”Ett gott nytt år!”

  1. Skönt att Lina grejade nyårsfirandet så bra :)
    Och den andra lilla damen, ja vad säger man? Sötaste nyårsfiraren tror jag :)
    Gott nytt år till er <3

  2. God fortsättning! Tack för alla trevliga inlägg, som även en icke-dobermannägare har glädje av. Ser fram mot 2013 års Lina- och Irisäventyr.

    1. Jag är jätteglad att det gick så bra med Lina!

      Funderar på att ha lite nyårsfest nästa år, ju mer väsen här så hon kan ägna sig åt annat än att lyssna efter raketer desto bättre! :party:

  3. Haha! stackars ”firar Iris” kom säkert av sig när det vart så orättvist! :p
    Skönt att allt gick lugnt till hemma hos er med vovvarna ^,^.

    Själv har jag bara en kanin. Han bor i utebur men hade honom i mitt rum vid 12 slaget. Han reagerar inte på ljud så mycket fastän han har mega hörsel :p men ville ha honom nära mig ändå så han slipper sitta ensam o lyssna på knall och oväsen ^,^

  4. Va skönt att Lina fixa nyår så bra ändå.
    Här hemma hade vi en hund som låg inne på toaletten och skakade och flämtade från klockan fem på kvällen till långt in på natten. Tvättmaskinen gick i ett och musiken var på högt men det hjälpte inte. Medan Krita klara sig bra tills det braka loss som vörst vid tolvslaget, då gick vi alla in på toaletten och fira in det nya året! De värsta här i Södertälje är att de börjar smälla flera veckor innan nyår och smäller några efter också. Så det är jätte svårt att gå ut och rasta hundarna när man inte vet när det smäller nästa gång. Peppar, peppar så verkar det lugnat ner sig nu, så vi slipper eländet!
    Ha det bra

    1. Lina har det ju klart lättare än din vovve!

      De där smällarna som smäller en vecka innan och på dagarna osv gör mig arg. :-X Så onödigt!

      Fira nyår på toaletten :party: Det är kärlek det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *