Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Vi får skäll – Livet med dobermann

Vi får skäll

Det finns ett hus där vi nästan alltid får skäll när vi går förbi. I dag var inget undantag. Även om jag la min fokus på att filma så skötte sig mina små djur rätt så bra får jag säga. Särskilt lilla Lina, hon vill ofta skälla tillbaka när vi går där.

11 svar på ”Vi får skäll”

  1. Det är bra att inte skälla! Sen kan jag undra, om folk är lomhörda? Ska det vara så svårt, att lyfta på rumpan och tysta sina hundar?? Vi har tre en bit bort, som skäller på allt och alla. JOBBIGT!

    1. Bra fråga du. Jag har nästan aldrig sett till några människor, tror faktiskt hundarna är ute själva på tomten oavsett om någon är hemma eller ej. :-?

      De här fyra (även om den minsta står längre bort och inte syns på filmen) skäller i alla fall ALLTID när vi går förbi och de börjar på lååångt avstånd också.

      Och mina vill men får inte svara….

  2. Fint jobbat av dina hundar! :yes:

    En fråga, såg på videon efter denna att Lina passgångar när ni åker skidor. Vet du varför hundarna gör så och om det sliter på lederna? Min hane gör likadant och jag funderar på om det kan vara något fel (han ska röntgas inom kort) eller om han bara tycker det är skönare så..

    1. Jag skulle ljuga om jag sa att de alltid var så duktiga. Kanske märkte de att jag filmade och tänkte att nu måste vi sköta oss eller nåt!? ;)

      Lina passar banne mig alltid. Det är svårt att få upp henne i trav även när man försöker. Hon tuffar på genom livet i passgång och har bra höfter, har aldrig varit skadad eller nåt. Det verkar vara rätt vanligt, jag hade inte varit så jätteorolig om jag var du.

      Hoppas att röntgen går bra och din hund har bra höfter!

      1. Haha, ja de är ju smarta hundarna ;-)

        Okej, vad skönt att höra! Han travar ju ibland, men inte när jag vill det.. Tur att jag har noll intresse av utställning ;) Tack så mycket, jag hoppas (och tror) att det kommer se bra ut :-)

        1. passgång är mer enerieffektivt och inte slitsamt så det är smarta hundar som använder sig av det :)

  3. fast börjar en hund gå passgång som aldrig har gjort det förut kan det kanske vara ett tecken på att nått är knasigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *