Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Skrapa fram en lydnadsplan – Livet med dobermann

Skrapa fram en lydnadsplan

Hade bestämt träningsträff med Eva på Hörby BK i dag. När vi kom dit visade det sig dock att det var rätt snöigt på planen, snopet när man har åkt en bit för att träna.

Eva och jag såg därför till att röjja bort snön på ett område så vi kunde träna. Båda mattarna var väl uppvärmda när vi var klara med det kan jag intyga.
22jan13.1
Jag tog ut Iris först och hon var all over the place. Hon ville bara ha den nya leksaken vi fick av Eva och vi övade mer på kommandot loss än något annat. Jag hade ställt upp rutan-konerna och skickade Iris dit några gånger. Det momentet behövde vi hämta upp lite ur minnet innan det blev bra.

Eva och Vega var som vanligt mycket mer samlade och hade ett bättre samarbete. Vega tycker att det är kul med rutan och gjorde flera gånger riktigt fina skick dit. Den enda som var lite svårt var när avståndet till rutan ändrades, då tyckte Vega ibland att rutan borde ligga inom ett visst avstånd och vände tidigare.
22jan13.2
Det bästa med träningen vara faktiskt att jag blev sugen på att träna mera. Vi ska nog träna mer här hemma i morgon. Här är det inte lika mycket snö heller så jag behöver inte skotta fram träningsplanen på samma sätt.

Snö är kul och jag har inget emot att snöröja men i dag bestämde Eva och jag att vi ska träna inomhus nästa gång. Ser fram emot det.

Eva har bloggat om dagen hon också, tydligen fastnade Iris och jag lite på en liten filmsnutt! Kolla här.

5 svar på ”Skrapa fram en lydnadsplan”

    1. Nu fattade jag vad du sa om plogbilen och film! Jag fattade aldrig att du filmade faktiskt!

      Tänkte inte på det när jag la upp bilden men det var ena fina hamsterarmar ja. :-P

  1. Kul och läsa om er!!

    Det där med att skotta fram planen är vi väl här ganska bortskämda med på klubben. Där skottar dom flitigt med stora traktorn, men visst när det tränas på andra ställen så får man vackert göra som ni ;-) Men tur att det inte ligger så mycket snö här just nu…

    Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *