Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Härliga hunden Vimza och Frida! – Livet med dobermann

Härliga hunden Vimza och Frida!

front_image.aspx I dag när jag var på Ica och var på väg till kassan och passerade tidningarna råkade jag lägga ett öga på Härliga hund och en liten klocka började ringa långt bak i huvudet. Hmmmm… skulle inte en viss viktig dobermannägare vara med i nästa nummer?

Vid närmare inspektion av omslaget stod det minsann ”dobermann” i klargrönt på framsidan. Plötsligt kände jag mig tvungen att köpa tidningen!

Till min stora glädje så hade den lilla klockan i bakhuvudet inte ringt i onödan, på inte mindre än fyra sidor handlade det bara om Frida och hennes fina Vimza. Roligt! Jag var tvungen att läsa klart artikeln innan jag startade bilen och började åka hemåt.

Kunde inte låta bli att le åt Härliga hunds sätt att beskriva Vimza som ”den stora hunden”. Vimza är väl ingen stor hund? Beskrivningen av IPO-träningen var rätt dramatiskt skriven men för en läsare som inte känner till IPO så bra så måste man kanske förklara lite så för att ge rätt bild av vad det är som händer där på planen? Annars var texten skriven med glimten i ögat och glädje, jag gillade den.
fridavimza13.1
Jättekul att duktiga Frida och Vimza fått vara med i tidningen och varit rasens ansikte utåt, hejja!

3 svar på ”Härliga hunden Vimza och Frida!”

  1. Hej! Såg att du läst artikeln med Vimza. Tänkte om du vet vart Frida köpt byxorna som man kan se i tidningen? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *