Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Hundväder! – Livet med dobermann

Hundväder!

Jag är nöjd om jag får snö och kan åka skidor, jag är nöjd om det är barmark och får springa och träna utomhus. Jag tycker med andra ord att jag är nöjd oavsett om det är vinter eller ej ute.

Problemet är att det snöar, blir plusgrader, snön blir slask, det fryser och det blir inget av något. I morgon ska det blåsa som attan och regna samtidigt. Vad är detta för hundväder?

I dag har jag därför bokat en inomhuslokal 4 h på söndag för att äntligen få träna lite lydnad och komma igång. Jag jobbar dessutom väldigt mycket den här veckan och jag verkligen längtar efter att få träna hund när jag äntligen ska vara ledig igen!

7 svar på ”Hundväder!”

  1. Jag vet! Det här är mitt första hundår och jag har aldrig varit en sådan som stört mig på väderleken innan men nu är jag riktigt trött på det här fram-och-tillbaka-vädret. Man kan ju liksom inte bortse från det när man har hund… Nä, snö och Hurttatäcke framför slask och lervälling, helt klart!

    1. Jag ska ta med mig varenda hundträningspryl jag äger och jag ska baka en kaka så vi kan fika ordentligt! :D

  2. Det är ritkigt tråkigt :( Kära Noksi måste ju få ut och springa av sig ändå vilket resulterar i en nerlerad matte eftersom jag springer bakom honom.. haha! Inte så kul när man vill att han ske ge gärnet i dragselen men helt plötsligt kommer det en isfläck. Svåååårt att träna ja!
    Slask och is..nej tack :P

    1. Fi fasen för att springa efter hund i drag i det här vädret och underlaget! Livsfarligt ju!

      Vi hade tänkt springa i dag men det var lite för blåsigt här…

  3. Ja vi sprang inte så snabbt kan jag ju säga! :P Noksi är duktig på att lyssna när jag säger till han att ta det lugnt..annars hade jag inte gjort det.
    I blåsväder ger jag mig definitivt inte ut. Fy..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *