Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Glöm bloggen, ny målgrupp! – Livet med dobermann

Glöm bloggen, ny målgrupp!

30jan13 Jag är medveten om att bloggen läses av både dobermannägare och hundägare av andra raser. Att en del som är spekulanter på rasen eller bara är nyfikna hittar den när de söker på internet osv. Sakta men säkert håller jag på att hjärntvätta alla hundägare/hundintresserade med andra ord.

Nu har jag kommit på ett nytt sätt att ”nå ut” och har hittat en helt ny målgrupp: barn!

De senaste veckorna har jag jobbat i en förskoleklass, en etta, varit fritidsfröken och denna veckan är jag lärarvikarie i en tvåa och jobbar på fritids efter skolan. Fattar ni att det pågår hjärntvätt på grundnivå nu?

Bara det här med att jag inte har en klocka på armen utan kollar tiden på min iPhone under dagarna. Dagens barn är inte direkt främmande med tekniken och det tog inte lång tid innan alla hade sett min bakgrundsbild på Lina och Iris och börjat ställa frågor och prata hund.

Är det dina hundar? Vad heter dina hundar? Hur gammal är Iris? Hur gammal är Lina? Är Lina lika gammal som jag? Min mormor har en hund.. osv.

30jan13.1 Några av barnen har även upptäckt att man kan be mig rita teckningar som de sedan färglägger.

Till en början var den nästan uteslutande hästar och pandor som jag fick beställningar på men så satt jag en dag på fritids och kladdade ner en bild på Iris som en liten blondin frågade om hon fick. Självklart, sa jag och inte många minuter senare kom nästa lilla lintott och frågade om jag kunde rita en sån där hund som jag ritade till lilla blondinen nyss. Beställningar på dobermannteckningar! Hurra!

Så nu matar jag dem med historier om pulkaåkning efter hund och att Iris aldrig tröttnar på att kasta boll och leka, att Lina alltid är snäll och att alltid vill bli klappad.

Målet är kidsen ska glömma sina marsvin och att ALLA ska önska sig en dobermannvalp i julklapp.

5 svar på ”Glöm bloggen, ny målgrupp!”

  1. hihi, underbart! När jag pluggade jobbade jag extra på fritids och jag ÄLSKADE just det där: sitta och rita och prata häst och hund med småtjejerna. Så himla mysigt :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *