Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Budord för dobermann – Livet med dobermann

Budord för dobermann

För två år sedan lärde mina kollegor mig att virka. Jag hann göra några mormorsrutor och en liten figur innan vi flyttade till Skåne och min nya hobby lades på is. Men så i veckan bestämde jag att jag ville virka igen.

Plockade fram min Virka roliga amigurumis av Mia Bengtsson och bestämde mig för att försöka göra hunden. Kröp upp i soffan och satte igång. Iris upptäckte snabbt att hon inte var i centrum och att jag tittade mer på garnet än på henne.

Det finns budord även för hundar och dobermann har ett rasbundet som lyder Du ska inga andra intressen hava jämte mig. Så är det.

Var jag än la boken så hamnade Iris på den. När inte det funkade och jag trilskades med att virka vidare kom hon först med en boll (hann inte ta bild med mobilen) och sen dunkade det ner ett ben.
8feb13
Jag har hunnit göra ett huvud, ett ben, en nos och nu håller jag på med kroppen, ni ska få se vad fint det kommer att bli till slut!

8 svar på ”Budord för dobermann”

  1. Hahaha! Precis sådär är det att ha dobbis! Sen har de oxå ett budord som heter: ”du skall inga andra munnar mata än min!”, speciellt när jag ska laga plättar/pannkakor, då kommer killen flygande i ett hujj, han känner även igen ingredienserna till vad som ska lagas, sedan gör han inget annat än att sitter nedanför spisen och piper tills allt klart…

    Det räckte med att han fick smaka en gång, sedan var fan själv lös! :devil:

    1. Haha, också ett bra budord! Vi har samma vad gäller pannkakor här. För att inte tala om när jag öppnar en tonfiskburk… då kommer de på en sekund!

      1. Åh va bra, Tackar !

        Lukas har idag lagt sig på mig när jag legat med datorn på magen, han vill absolut vara med på allt men man får inte gosa med honom utan han vill bestämma :P Oftast hamnar han påm golvet för att jag ska kunna fixa med saker ifred, han kommer fortfarande inte upp i varken sängen eller soffan och det är guldvärt!

  2. Leon verkade ofta tycka att har man skaffat sig en Dobbe då ska man inte ägna sig åt något annat. Favoritplatsen var mellan mattes ögon och TV:n, särskilt när det var sport.

  3. Jag har ingen dobermann men det är samma budord som gäller här. Just nu sitter jag i soffan med dator och 40 kg vovve i mitt knä. Det pips och gnälls och bredvid ligger både boll och kamptrasa. Det var ju faktiskt hela 10 minuter sedan jag ägnade mig åt honom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *