Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Vem är Galjar? – Livet med dobermann

Vem är Galjar?

Den här bloggen ligger registrerad på sidan www.galjar.se och jag har fått frågan flera gånger; vad/vem är Galjar? Det är en bra fråga och jag har faktiskt för mig att jag svarat på det förut här på bloggen men jag hittar inte inlägget. Svaret är enkelt; bakom varje framgångsrik dobermannblogg finns det nämligen en blå nalle.

galjar1 För någon vecka sedan bloggade jag om hur det gick när Iris hittade en av mina gamla nallar som låg i en låda och hur dåligt det gick för den nallen. (För den som missade se här)

Det fanns fler nallar i lådan, bland annat min blåa nalle Galjar som har hängt med i alla fall de senaste trettio åren. Galjar förlorade en del av sitt vänsteröra för väldigt länge sedan efter att taxen Moses fick tag på honom så han har hundvana.

När jag skulle skaffa min första hotmailadress var alla varianter av Madeleine redan upptagna så det föll sig naturligt att köra på Galjar, kort och bra. Sedan dess har det bara hängt med.

Iris och Galjar hade lite olika uppfattningar om hur de skulle umgås i dag när jag skulle fota dem tillsammans.

Galjar tog det säkra före det osäkra och placerade sig högt upp utom räckhåll för munnen, när Iris fick välja hamnade han just där. Lägg märke till att Iris inte vågar titta mig i ögonen när hon har oskyldige Galjar i gapet…
galjar2

11 svar på ”Vem är Galjar?”

  1. Har visserligen ingen blogg som jag kan ”döpa”, men funderar på om nästa hund, när d nu blir nångång, kommer att få namnet på den mjukis jag hade som liten. En blå/lila skranglig sak med jättelånga armar och ben, samt med stora jätteledsna ögon… Han hette Golfrid och fanns alltid med mig, i vått och torrt! :laugh: Skulle inte d va ett rätt bra namn på nästa dobbiskille? ;-)

    ”Kom nu Golfrid, så går vi!”

    1. Golfrid? Var fick du det namnet ifrån? Det kan inte heller vara så vanligt! Klart nästa hund ska heta det ;)

      Om jag någonsin skaffar en hane så får ahn nog heta Galjar..

      1. Ojj nej!! Nu har jag ju ljugit för dig, sorry, d va ju inte meningen! F´låt!!! :-(( Golfrid var ju inte den blålila skrangliga saken med jättelånga armar och ben, Golfrid var ju min jättelånga jättegula mjukisflufform. Den blålila saken hette Ruffsi. :-))

        Men hur han fick namnet Golfrid kommer jag inte riktigt ihåg, men om jag vill minnas rätt så bara poppade det namnet upp samma dag jag fick honom av min farmor. Typ – ”och han ska heta Golfrid.” :laugh:

        Hmm, så Ruffsi och Golfrid tycker jag är rätt bra vovvenamn… Vore något för framtiden! ;-)

  2. Min ”blå nalle” är en mjukishund som heter Conjac. Han är i säkert förvar i en låda hemma hos mamma och pappa. ;) Får se om jag kommer låta Sendit leka med honom någon gång…

  3. Det som hängt med mig genom livet är en snobbenhund och halva mammas klänning (kan man inte tro idag, bara lite slamsor kvar) de hette Vovva och Gojgoj. Inte direkt namn någon av mina hundar någonsin kommer heta ;)

    Söta bilder på Galjar och Iris!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *