Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 #dobermannreklam – Livet med dobermann

#dobermannreklam

#dobermannreklam1 Emelie kom på en bra sak i samband med att hon lämnade kvar ett nummer av dobermannklubbens tidning på stället där hon tränar. Baktanken var ju så klart förhoppningen att någon skulle plocka upp den efter henne och läsa om våra duktiga vovvar.

Hon instagrammade bilden och märkte den med en helt ny hashtag; #dobermannreklam

Ett kul initiativ att varje gång man på något sätt sprider positiv doberamnnpropaganda dela det med alla andra. Nästan som en liten utmaning!

6 svar på ”#dobermannreklam”

  1. Jag smygläser ju din blogg bara för att jag är nyfiken på Dobermanns :) Jag drömmer om att få ha en i framtiden. Idag har vi ett resultat av en oplanerad tjuvparning mellan en schäfer och en bouvier på 4,5 år och en långhårig collie på 3,5 år. Hanar. Inte alls lika dobermanns förstår jag ;-) Och just nu när vi har småbarn som tar mycket tid kanske det inte passar men om några år skulle jag så gärna vilja ha en dobermann. Men hur går man tillväga, är det något jag lärt mig inom hundvärlden så är det att uppfödare ibland även är rena försäljare och är man ny inom en ras kanske det är svårt att hitta rätt.

    Vi är ganska ointresserade av utställning, mer inne på att ha roligt med våra djur. Träna med dem, motionera och leva tillsammans :-) Det blev visst lite långt. Vill även tillägga att ni har otroligt fina hundar och jag älskar era foton.

    1. En schäfer-bouvierblandning och en collie är ju inga småvovvar de, det blir ju inga problem för er att skaffa dobermann sen!

      Alla uppfödare är försäljare och känner man sig osäker kanske man kan försöka kontakta ev valpköpare från den kenneln man är intresserad av? Att åka och hälsa på får man ju också rätt bra magkänsla av tror jag, då träffar man ju förhoppningsvis mamma och/eller pappahunden också. Är de trevliga och snälla så får man ju med största sannolikhet en trevlig och snäll valp. :)

  2. Vilken rolig idé! Kan kanske bli en ny trend! :-) Hundvärldens ”Give it forward” Jmf med människovärldens ”Pay it forward!”!
    Håller med om att vi ska göra allt för att sprida att Dobermann är en underbar ras!
    Vi hade otur med vår kille tråkigt nog! :-(
    Men när vi är redo för ny hund finns inget alternativ än en dobbe.
    En gång dobermann – alltid dobermann!
    Och Lina och Iris är jättefina!
    Jag blir så glad och rörd över Linas fina grånos!
    Stor kram till dina fina hundar :-)

    1. Precis så med pay it forward! :D

      Trist att ni hade otur med er kille, hoppas att ni hittar en ny dobermannvän med tiden och att den också blir gammal och hinner bli grå om nosen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *