Uppgradering från 5.0 till 6.0

Var och köpte lite brädor och grejer i dag. När jag kom hem borrade, sågade och skruvade jag och till slut var den nya banan färdig.

Vår gamla burkbana knäcktes under jobbet med den nya, det kändes som ödet var med på ett hörn.
sexpunktnoll
Den nya banan blev lite längre och hade sex istället för fem hål. Det gjorde jag faktiskt med flit, nu kan jag kasta tärning om var jag ska lägga T-burken. Jag kände mig väldigt smart när jag kom på det.

Den nya banan blev även smalare och är tänkt att användas utomhus, meningen var att den skulle ta mindre plats än den gamla men det kan hända att jag redan ångrar mig. Iris vispade omkring med banan som en tok, jag kanske får göra fast den i marken också. Det kanske blir ännu en uppdatering till bana 6.1 här snart.

6 svar på ”Uppgradering från 5.0 till 6.0”

 1. SMART! Med tärning. Smile
  Jag borde också ta tag i problemet med min burkbana. Jag gjorde den för compact living och mellanrummen mellan hålen blev för trångt. En ivrig schäfer markerar lätt två burkar samtidigt om man har oflyt. Tack för inspiration!

  1. Ja det behövs lite mellanrum mellan hålen för att underlätta för föraren att se var hunden markerar. Hur markerar din vovve?

   1. Han liggmarkerar. Fungerar bra annars men blir lite krångligt vid burkbanan eftersom tassarna måste in under brädan för att man ska kunna peka med nosen Smile Den andra hunden ska nog få markera på något annat sätt. Han har inte kommit så långt i sin träning ännu Smile Hur markerar dina vovvar? Fördelar/nackdelar?

    1. Lina sätter nosen på rätt burk och gör ett litet krafs. (La upp film på det i dag)

     Iris är meningen att hon ska nosmarkera med ett snabbt läggande, men vi får se om jag håller mig till den planen, det gick inte så bra i dag… Thinking

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette