Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Iris är ingen skojig vän – Livet med dobermann

Iris är ingen skojig vän

I går var Nemo och hans husse här några timmar på kvällen. Nemo sprang runt i trädgården och gnagde lite på de märgben som Lina och Iris knaprat på under dagen, husse fick knapra lite grillat med oss under tiden.
31maj13.2

Nemo kissade på jordgubbslandet så nu har hans husse en helt egen del av jordgubbarna som bara kommer att bli hans (hoppas att de blir goda) och jag kom på varför jag inte känner mig så sugen på att ha hanhund.

Men mest hoppades väl Nemo på att någon av flickorna skulle leka med honom. Han lyckades få Lina att leka med honom två gånger och med tråk-Iris var väl nedanstående det närmaste han kom när de sprang runt med varsin boll.
31maj13.1

De sprang så mycket att de var tvungna att vila på slutet. Eller rättare sagt, Nemo var slut och Iris låg och passade på om han skulle släppa bollen någon gång. Den gule bollen såg nämligen ovanligt kul och god ut.
31maj13.5
Om någon undrade vad Lina gjorde under tiden så kan man se henne längst till höger på ena bilden nedan, hon kikade efter grannens katt. Bollar, who cares!?
31maj13.4

Iris tyckte att det var jätteroligt när Fabian kastade bollar och leksaker till henne. Då blir Iris väldigt sällskaplig och vill vara vän! Fast bara med den som kastar, hon såg verklilgen till att tala om för Nemo att han inte var välkommen i närheten av sin husse. Iris är ingen skojig vän.
31maj13.3
Iris var som mest nöjd när hon hade Nemos boll. Märkligt det där, hon hade säkert 3-4 egna bollar och leksaker liggandes på gräsmattan. Återigen är hon en dålig vän.
31maj13.6

4 svar på ”Iris är ingen skojig vän”

  1. Haha, jag blir så glad av dina inlägg – du skriver så underhållande! :heh:

    Stackars jordgubbslandet. Jag har tur med mina hanhundar, de kissar alltid på samma ställe i utkanten av trädgården.

    Väldrillade. Lillkillen bajsar dessutom alltid i buskage eller på gatan. Alltid lite ”åt sidan”. Tanterna gillar det i stan, de tror att jag har tränat honom att inte bajsa på trottoaren. Jag tar deras beröm och låtsas som att det är jag som lärt honom det. :disdain:

    1. Helt rätt! Ta åt dig och le och säg att det där bara är tack vare god uppfostran från din sida! Det hade jag gjort! :D

  2. Hejsan…

    Om man vill ta låååååååååååååångsamma promenader ska man skaffa hanhund :-? Det ska banna mig pinkas på varje buske och om vi ska gå i rask ”förbränningstakt” får jag lägga honom under kommando för att inte farten ska sackas ner.
    Nu har vår lilla kille snart nått sex år och börjar även bli ännu mer ifrågasättande och aningen gubbtjurig och jag älskar det.

    Hoppas Ni får en fin vecka.
    Återkommer gärna och kikar fler gånger.

    //Britt

    1. Det kanske vore något, mina två har bara bråttom framåt, alltid!

      Vilken otroligt fin blogg du har, otroligt fina bilder! :yes:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *