Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Det blev en sjö av gropen! – Livet med dobermann

Det blev en sjö av gropen!

Vi har haft en uppskattad sandgrop här i närheten sedan vi flyttade hit. Så här såg det ut för länge sedan när Lina och Iris hoppade runt där för snart två år sedan.

Sakta men säkert har sandbergen försvunnit. Den har grävts bort, plattats till fyllts med vatten och nu ser ”gropen” ut så här. En sjö med tillhörande strand runt hela!
6juni13.1

Iris och jag parkerade bilen nedanför klubben vid gamla sjön och började gå mot det som en gång var gropen. Gamla och nya sjön är nu en stor. Iris hade med sig sin nya kong-leksak och vi skulle testa om den var en så bra vattenleksak som jag hoppats på.
6juni13.2

När vi kom närmare nya stranden såg jag att det var rätt mycket folk där. Ungdomsgäng, fiskargäng, barnfamiljsgäng, radiostyrdabilargäng och lite andra smågäng. Fem-sex av gängen hade även hund med sig.

Jag hade kopplet med mig men valde att inte använda det. Istället använde jag nya leksaken. Iris hade på känn att vi var där för vattenlek och var supertaggad, när vi närmade oss någon barnfamilj eller gäng med hund så sa jag bara ”fot” och Iris slickade sig längs sidan på mig och vi kunde utan problem passera allt och alla. Jag kände hur de tittade på oss när vi gick förbi första gänget (som själva hade hund med sig) och hörde bakom min rygg ”Vilken jävla snygg hund!” när vi gått förbi. Härliga ord!
6juni13.3
När vi passerat fick Iris precis den belöning hon hoppats på, jag kastade ut leksaken i vattnet så hon fick simma och hämta. Så fortsatte vi längs hela stranden och inte en gång brydde hon sig om något annat än mig och leksaken.
6juni13.4

Iris och jag gick så långt vi kunde runt sjön, det var inte helt färdigt längst bort men det var härligt att gå där med Iris.
6juni13.7

På tillbakavägen såg Iris en labbe(?) som simmade i vattnet, då blev hon lite nyfiken och satte fart men jag var inte oroligare än att jag tog en bild med mobilen och sen ropade på henne så vände hon tillbaka och vi passerade den hunden utan problem.
6juni13.5

När vi kommit tillbaka till gamla delen av sjön nedanför klubben hade några hundar samlats där för att träna. Vid det här laget var jag så säker på Iris att jag inte kopplade henne nu heller. Hon tittade på dem men såg inte särskilt intresserad ut.
6juni13.6
Innan vi åkte hem gick vi upp till klubben där det var lydnadstävling. Fullt med folk och hundar i kvällssolen! Precis innan vi skulle gå såg jag en dobermann, Harla med matte Camilla! De skulle tävla lydnadsklass 1 och vi stannade och kollade på platsen. Harla låg jättefint, hoppas att resten av tävlingen gick lika bra sen. Hejja-hejja!
6juni13.8 (Bild på Harla och matte när de väntade på att gå in på plan och på högra bilden efter platsen)

11 svar på ”Det blev en sjö av gropen!”

  1. Fina Iris! Nu har man lite inspiration att oxå ha en riktigt lydig dobbis, får hem min lilla tös på måndag :-)

  2. Gud vad härligt det ser ut där :-)) Var bor du/ni? Sr bara sett Siri (hittade din blogg nyss), va heter din andra hund?

    1. Sjön ligger vid Landskrona BK där vi är medlemmar!

      Och hundarna heter Iris och Lina! Fast Lina är inte lika bra på att vara lös som Iris så hon får inte följa med på alla äventyr alltid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *