Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Sommar och gubbar! – Livet med dobermann

Sommar och gubbar!

Jag jobbar ju på timmar så jag har ingen semester i den bemärkelsen. Men i dag kom jag på att jag inte ska jobba på några veckor nu, jag har semester med andra ord!

Därför var vi extra sommarloviga i dag. Gick långpromenad i flipflop och njöt av alla fina blommorna. Satt och tittade på sommargrannarna som betade i hagen.
23juni13.2

I går var den första jordgubben i landet mogen. Iris och jag delade på den med andakt.
23juni2013
I dag var inte mindre än nio gubbar klara att ätas. Iris följde med mig till landet och väntade lite otåligt på att jag skulle kliva ur landet och komma till henne med godbitarna. Hon blev lite ledsen när hon var tvungen att posera med dem innan vi återigen delade på dem. Svensk sommar när den är som bäst.

4 svar på ”Sommar och gubbar!”

  1. Åh, vad mycket fin vallmo ni har :-)! Ääääälskar vallmo, men ser väldigt lite av den här i halland. Får nog ta en skånesväng…

    1. Samma här, jag älskar vallmo! Och den står här längs gångvägen tillsammans med en massa andra vackra vilda blommor, det är otroligt vackert!

    1. Vega, som vanligt lite finare än alla andra. Lina hälsar att hon gillar frukt och bär, ibland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *