Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Sandpromenad med tant och fjant – Livet med dobermann

Sandpromenad med tant och fjant

Ytterligare en ledig dag men i dag kände jag mig inte lika pigg på att gå en rask promenad med hundarna. Därför tog jag med dem till sjön och så fick de gå på promenad lösa där. Ett smart knep för att mattes ben inte ska behöva gå lika många som hundarnas.

Det var lite svalare i dag och det kändes som att det skulle regna när som helst, dvs minimalt med andra hundar och folk ute. En dryg timme strosade Lina runt och nosade, jag filmade och fotade och Iris passade på att skita ner mina rena jeans och jaga/springa/simma/dampa runt efter bollar. (En medhavd, en upphittad längs vägen).
strand25juni13
Lina lyssnade bra på ”nej” när hon strosade åt fel håll och inkallning för att hon visste att jag hade hundgodisar med mig. Däremot fick hon ha koppel på när jag såg hästar en bit bort, vi fick hundmöten och när vi närmade oss parkeringen igen. Iris lyssnar på minsta nej eller vissling eller bara jag nämner hennes namn så hon slapp kopplet hela rundan. Hon har ett helt annat intresse av att veta var jag är och vad jag gör också.

Skulle jag summera promenaden med en bild hade jag valt denna; Lina som går i förväg i skönt tempo och Iris som är aktiv med och mot mig nästan hela tiden.
strand25juni13.2

Filmade några snuttar längs vägen också. Ibland tror jag att Iris förstår allt jag säger…

4 svar på ”Sandpromenad med tant och fjant”

    1. Halva är nygrävd, halva är där sen innan. Vi får ta och träna på Landskrona BK nångång så kan vi gå där! 8-)

  1. Älskar din blogg o fina hundar :) Vem har rött resp blått halsband? Svårt och se skillnad på dem haha ;) ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *