Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Olika uppfattningar om semester – Livet med dobermann

Olika uppfattningar om semester

sem13.1 Vi är på lite semester hemma hos min mamma. Iris känner sig hemma, vaktar tomten, har koll på grannarna, vet hur långt hon får springa och att man inte får gräva i rabatten.

Semester verkar dock inte få henne att ta det lugnt, sätta sig i en solstol och vilja ta det lugnt!

Hur varmt det än är så så är hon redo att leka, redo att träna, redo att hoppa.

Det första hon gör efter att vi gått en halvmil i värmen och kommer hem igen är att springa och hämta sin boll och undrar om någon vill leka.
sem13.2
Lina, hon fattar. Hon vet vad semester är!

Hon rör sig minimalt. Ligger en stund i solen tills det blir för varmt och flyttar då in i skuggan en stund.

Skramlar vi för mycket med grillen eller någon kommer med gräsklipparen, då ser hon fort till att hitta ett lugnt och tyst hörn av gräsmattan där hon lägger sig med nosen i solen igen och fortsätter med att göra ingenting.

Hade någon gett Lina en drink med parasoll i hade hon tagit den i tassen direkt, rullat över på rygg och börjat sörpla genom sugröret!

2 svar på ”Olika uppfattningar om semester”

  1. Haha, det låter precis som skillnaderna på vår förra och vår nuvarande hund. Cosmos, som vi har nu, springer också direkt och hämtar leksaken även om vi varit en hel förmiddag i skogen eller gått en riktig långpromenad i stan. Förra hunden däremot hade gärna joinat Lina med en paraplydrink :-)

    1. Det är roligare med en pigg vovve som vill vara med men ibland önskar jag att hon kunde lära lite av storasyster och bara slappa och inte röra på sig så mycket! ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *