Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Snabba tassar! – Livet med dobermann

Snabba tassar!

Delvis på grund av värmen har jag varit dålig på att springa med hundarna den senaste tiden, istället har vi börjat gå. Fort!

Jag har runpeeper på och vi lyssnar noga varje gång som runkeeperspöket ger oss tiderna och vårt snittempo. Nu har vi gjort dessa snabba promenader på minst halvmilen till en vana och det är en underbar sådan!

När Emelie och Anna var hemma hos oss gick vi en promenad alla sex och trots några kisspauser och värmen så pinnade vi på i bra tempo.
torsdagjuli

Några dagar senare gick husse och jag med varsin vovve och då gick vi både lite snabbare och lite längre.
tisdagjuli

Lina och Iris verkar gilla att gå i bra hastighet, en hund går ju sällan eller aldrig i slötempo om den får välja fart själv. (Dvs en promenad i koppel är i stort sett alltid i människans tempo, inte hundens)

Hur fort går du och din hund?

4 svar på ”Snabba tassar!”

  1. Går jag med alla hundarna samtidigt så brukar jag pinna på så pass så att Hedvig och Selma kan trava men Vega passar bara tyvärr. Hennes trav är på tok för snabb för mig ;P

    Dock brukar det se ut så här!
    Alla går
    Hedvig stannar
    Alla går
    Hedvig stannar och kissar
    alla går
    Selma ville kissa över Hedvigs kiss
    alla går
    Hedvig vill sniffa
    Selma sniffar och kissar över det Hedvig sniffade på

    Ja du fattar ;P

    1. Det låter som att det är Hedvig som är grundproblemet här hon får stanna hemma i fortsättningen. ;)

      Vi går så snabbt att de inte hinner nosa så mycket. Bara kissa och bajsa och sen iväg igen. Plus att den vars hund stannar och går på toa får springa ikapp den andra sen. Så hundarna får inte ens chansen att pinka på varandras pink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *