Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Det är nu det händer – Livet med dobermann

Det är nu det händer

Det är roligt att sitta här och bara veta att i morgon packar vi väskorna och åker på hundäventyr. Iris ska få träffa släkten och vi ska på kennelläger. Efter det är det dags för dobermannklubbens riksläger, vilket ska bli superskoj.

Jag hade anmält oss till lydnaden på rikslägret men på grund av för få anmälningar till det så ska vi nu istället vara med och köra sök. Det ska bli spännande och väldigt kul!

Göra tidning för klubben och blogga om dobermannliv, det är inte här framför datorn det händer. Det är när man står där på gräsmattan eller i skogen och gör något med hunden som verkligheten händer.

Det är när man lär känna nya hund- och dobermannägare och har kul tillsammans, hjälper varandra med träningen, det är då det är som roligast att vara med i svenska dobermannklubben!

Det lönar sig alltså att  dyka upp i Tånga Hed norr om Göteborg mellan den 24 och 28 juli för då blir det dobermann i kubik! Det ska bli så kul, så kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *