Kanske är det bara Lina?

Kanske är det det kallare vädret och vinden som gör att jag funderar på mysiga höstkvällar framför elden i kaminen och att jag bara vill sitta nära henne just nu?

Kanske var det vår lilla träningsstund för oss själva när husse var ute och sprang 8 km med yrvädret och hennes stora glädje över att bli klickad och belönad en stund?

Kanske är det bara de gråa stråna över ögonen som plötsligt gett nytt uttryck i hennes blick?

Kanske är det för att jag vaknade i natt när jag hörde hennes tassar smyga upp för trapporna och in i sovrummet när hon ville upp och sova bredvid mig i sängen?

Kanske är det för att hon kan vara ute på tomten i två-tre timmar men blir helt galet glad och börjar göra lekinviter när man tar fram ett koppel och frågar om hon vill följa med på en liten promenad?

Kanske är det bara för att Lina är Lina och att hon är världens gulligaste? Hon tar nästan ingen plats på bloggen då lillasyster tar all uppmärksamhet. Hon bara är under tiden. Mitt lilla hjärta. Min lilla mjuka Lina.
rastypisklina

4 svar på ”Kanske är det bara Lina?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette