Imponerande SM-bedrift och 14 km

I helgen har barmarks-SM för draghundar gått av stapeln i Filipstad. Jag är så sjukt imponerad på Magnus Bergström och hans dobermann Mexx som tog hem segern och ett SM-guld i kickbike med två hundar när Magnus bara körde med en!

Innan tävlingen uppmanade jag någonstans på facebook Magnus att krossa på SM men jag visste inte ens att man kunde krossa så här mycket! Som lök på laxen vann de ju givetvis SM-guldet i kickbike med en hund också.

Jag blev helt tårögd så grymt impad jag blev när jag läste om bedriften! Grattis Magnus!

Stort grattis till Anna-Carin och hennes luddisar också!

Med draghunds-SM i luften så gjorde jag något som jag inte gjort på länge, jag tog båda hundarna med mig ut och sprang en runda. Det var varmt och skönt i luften och jag kunde springa i t-shirt. Det enda dåliga var att grusvägen vi sprang på var väldigt blöt, den liksom sög tag i skorna. När vi hade sprungit en mil och var på väg hem igen gjorde vi en avstickare i det lilla motionsspåret och sprang några extra kilometer där också.

När vi kom hem hade vi sprungit lite mer än 14 km och var leriga och glada! Jag bara älskar att springa med båda hundarna och se dem tuffa på så förnöjt på varsin sida om mig. Särskilt glad över att Lina med sina nio år fortfarande hänger med och är pigg hela rundan. Fotade oss telefonen efteråt.
20okt13

Ett svar på ”Imponerande SM-bedrift och 14 km”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette