Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Kreativ men inte först – Livet med dobermann

Kreativ men inte först

Satt och bläddrade i inredningstidningar i dag och kom måste erkänna att jag gillar de här kartorna som utgörs av ord. Det finns både världskartor och stadskartor och alla möjliga olika.
maps13

Kom på att jag skulle göra en likadan fast med dobermann och göra ny banner till bloggen av den. Oo så roligt och kreativt! Jag brainstormade och skrev ner alla ord jag kunde komma på som hade med Iris, Lina och dobermannrasen att göra.
DOBERMANNORDdec13

När jag hade gjort färdigt bilden googlade jag för att se om någon annan hade fått min braiga idé. På mindre än en minut kunde jag konstatera att jag inte var ett dugg först. Typiskt.
DOBERMANNORDdec132
Den vänstra bilden hittar jag på etsy, närmare bestämt här. Den högra bilden hittade jag på en sida som heter Dog city & co och de hade faktiskt rätt fina saker med hundmotiv och många olika raser.

6 svar på ”Kreativ men inte först”

    1. Jag gjorde om den i dag och gjorde banner av den och jag tror ingen vill köpa, däremot tänker jag nog kanske trycka den på lämpligt plagg eller nåt! :)

  1. Instämmer med Maria ;)

    Och så älskar jag löpande djur!

    Åh jag vill också göra en med min kanin som motiv!
    Finns det något gratis program? var gjorde du din?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *